Categorie: "Sneak Peek"

Sneak Peek: The Lovely Bones trailer

Entertainment Tonight heeft gisteravond alvast een sneak peek gegeven van de trailer voor de komende thriller The Lovely Bones. De Amerikaanse RTL Boulevard liet 30 sec. van de film zien (helaas wel met de irritante stem van de presentatrice er doorheen). Maar toch krijg je een goed beeld van de nieuwe Peter Jackson-film, die gaat over een meisje dat vanuit de hemel op haar vader, moeder en moordenaar neerkijkt.

Eerste Kick-Ass Comic-Con filmbeelden

De filmbeelden van de komende keiharde actiefilm Kick-Ass, die tijdens Comic Con is vertoond, heeft zijn weg naar het internet gevonden. De film is van de makers van Wanted en gaat over een gewonen jongen die op een dag iets aan de criminaliteit in zijn stad wil doen en zich verkleed als superheld Kick-Ass, om zo tegen het onrecht ten strijde te trekken.

Sneak Peek van Disney’s The Princess and the Frog

Zondagavond heeft de Disney Channel in Amerika een speciale sneak peek uitgezonden van Disney’s komende 2D animatiefilm/musical The Princess and the Frog. In 5 verschillende items wordt de Disney’s terugkeer naar de platte animatie en musical aan de kijker voorgesteld. En dankzij youtube kunnen wij daar nu ook van meegenieten. De animatie ziet er verbluffend uit en de stem van de verwaande kikker/prins Naveen is right on (Sshhht! You’re scaring ze food.) En van de heerlijke basklanken van acteur Keith David als de evil voodoo dokter Dr. Facilier krijg ik een smile op mn gezicht. En we horen ook ff een paar noten van het intronummer en Tiana’s eigen song Almost There.

Eerste beelden van personages uit Disney’s A Christmas Carol

Sinds afgelopen vrijdag rijdt er een Christmas Carol Train dwarsdoor Amerika om de komende kerstfilm over het bekende Scrooge verhaal te promoten. De eerste foto en eerste beelden van een geschrokken Ebeneezer Scrooge (Jim Carrey) waren er al, maar nu kan ik je ook de eerste beelden (in portretvorm) van de andere personages uit de 3D performance capture film laten zien. Je ziet voor het eerst hoe Gary Oldman eruit ziet als Scrooge’s trouwe werknemer Bob Cratchit en zelfs als zijn zoontje, de gehandicapte Tiny Tim.

Sneak Peek: Surrogates met Bruce Willis

Ook zijn de eerste beelden te zien van de nieuwe sci-fi thriller Surrogates, met Bruce Willis in de hoofdrol. De film, gebaseerd op een comic, ziet er uit als een kruising tussen I, Robot, A.I., Minority Report en Blade Runner. Misschien dat t daardoor zijn eigen identiteit niet kan vinden, maar dat zien we wel in november. Wat ik nu heb gezien stemt mij tevreden.

Sneak Peek: Eerste beelden Disney comedy When in Rome

In Amerika zijn op de televisie in het programma The Backlott Buzz de eerste beelden vertoond van de nieuwe romantische comedy When in Rome, met Veronica Mars-actrice Kristen Bell. In de film reist de vrijgezellige Bell af naar Rome waar ze stiekem een paar muntjes uit de beroemde Trevi fontein steelt. Deze daad resulteert in een love spell, waardoor elke man bij thuiskomst verliefd wordt op haar.

Sneak Peek: Clip uit bijzondere animatiefilm 9

Vandaag heb ik een exclusieve clip, courtesy of MTV, voor jullie van de komende computeranimatiefilm 9. In de clip, getiteld ‘Under Attack’, zien we de lappenpop 9 (met de stem van Elijah Wood) die wordt aangevallen door een vreselijk angstaanjagend uitziend monsterachtig wezen. De animatie is miles away van Disney, Pixar en DreamWorks en dat maakt t ook zo origineel. 9 is voor mij een van de must-see films van dit jaar, dus geniet nu alvast van deze spannende scène.

9 gaat toepasselijk op 9 september in Nederland in première.

Sneak Peek: Transformers 2 clip

Regisseur Michael Bay heeft op zijn website een exclusieve clip van zijn komende film Transformers: Revenge of the Fallen gezet. Deze beelden liet hij al eerder een paar weken terug tijdens het filmevenement Showest in Las Vegas zien. We zien hoe Shia LaBoeuf zijn Autobot-maatje Bumblebee moet vertellen dat hij niet mee mag naar de universiteit waar hij gaat studeren. Het gele autootje is er duidelijk kapot van.

Sneak Peek: Helikopterchase in Wolverine

Vandaag heb ik ook een treat voor jullie: een stukje uit de helikopterchase scène uit het komende X-Men Origins: Wolverine. Ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve dingen gehoord over deze film, die vorige week voor het eerst aan de Nederlandse pers werd vertoond. Ik ga m zelf volgende week kijken, dus ik ben benieuwd. Hier alvast een korte sneak peek van wat je kan verwachten.