Eerste Kick-Ass Comic-Con filmbeelden

De filmbeelden van de komende keiharde actiefilm Kick-Ass, die tijdens Comic Con is vertoond, heeft zijn weg naar het internet gevonden. De film is van de makers van Wanted en gaat over een gewonen jongen die op een dag iets aan de criminaliteit in zijn stad wil doen en zich verkleed als superheld Kick-Ass, om zo tegen het onrecht ten strijde te trekken. Nicolas Cage speelt een bijrol van een man die zijn 11-jarige dochter ook maar alvast de nodige samurai en zelfverdedigingstechnieken bijbrengt, mocht een vervelende puberjongen iets te ver willen gaan. En zoals je kunt zien ook gewoon neerschiet om haar te laten voelen hoed dat voelt. Uhuh! De beelden zijn gewoon crazy en daardoor supercool. De film zit nu nog zonder studio, maar dat zal binnenkort wel veranderen. Kick-Ass is een echte aanrader voor volgend jaar.

Lees ook:Nieuwe foto’s gewelddadig bloodfest Kick-Ass
Lees ook:Kidman in konijnenhol
Lees ook:Wordt betoverd door Enchanted
Lees ook:DreamWorks maakt Monsters vs. Aliens 3-D + 1e foto
Lees ook:Must See: Kick-Ass Teaser Trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.