First Look: Eerste fragment A Christmas Carol

Het eerste fragment van de nieuwe Disney film A Christmas Carol is online gekomen.  Je ziet Scrooge die bezoek krijgt van zijn overleden zakenpartner Jacob Marley, die hem vertelt dat hij die nacht zal worden bezocht door drie geesten. In de stem van Carrey’s Scrooge zou je zijn Grinch kunnen herkennen, voor wie Jim soms ook zo’n Brits accent gebruikte. Maar gelukkig kan ik in marley niet Gary oldman herkennen, die wel de stem voor de oude baas verzorgt.

Naast Carrey (zie foto boven), waren ook Colin Firth (die de stem doet van Scrooge’s vrolijke neef Fred) en Robin Wright-Penn, die in de film te horen is als Belle, Scrooge’s voormalige liefde en Fan, Scrooge’s inmiddels overleden zuster. Gary Oldman is naast Marley, ook te horen als Scrooge’s trouwe werknemer Bob Cratchit en diens zoon Tiny Tim. Bob Hoskins spreekt de rol van Old Fezziwig, de man die Scrooge onder zijn hoede nam. Tot nu toe ziet A Christmas Carol er fantastisch uit, maar nog ff afwachten tot we de trailer gezien hebben.

Lees ook:Eerste beelden van personages uit Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:Exclusief: Eerste officiële foto A Christmas Carol
Lees ook:Prijsvraag: Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:Gehele A Christmas Carol 3D trailer
Lees ook:Zemeckis-reünie in A Christmas Carol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.