Categorie: "Making of"

Twee nieuwe Christmas Carol trailers

Er zijn dit weekend twee nieuwe filmpjes rond Disney’s A Christmas Carol online verschenen. De ene is een featurette, met commentaar van acteurs Jim Carrey en Colin Firth op hun rollen en nieuwe filmbeelden. En de andere is een uitgebreidere trailer, waarin we meer verhaalopbouw krijgen te zien (alsof we nog niet weten waar Scrooge overgaat!). Maar hoe dan ook, de twee trailers doen mij steeds meer verlangen naar het zien van de hele film, want ik krijg er steeds meer zin in. Een mooie film voor de donkere dagen voor sinterklaas en kerst.

Tom en Cameron op de set van hun nieuwe film Wichita

Tom Cruise en Cameron Diaz zijn deze week begonnen met de opnames voor hun romantische actiethriller, die momenteel onder de titel Wichita door het leven gaat. De regie voor de film is in handen van James Mangold, die eerder verantwoordelijk was voor o.a. Walk the Line en de prachtige western 3:10 to Yuma. Wichita draait om Diaz die op blind date gaat met Cruise. Maar zonder dat ze het door heeft raakt ze betrokken bij een complot, aangezien Tom een vrijgezelle CIA agent blijkt te zijn.

First Look: Behind the Scenes beelden Clash of the Titans

MTV heeft vrijdagavond de eerste setbeelden van de komende mythische spektakelfilm Clash of the Titans laten zien. Helaas nog geen echte filmbeelden, daar moeten we nog ietsje langer op wachten. De acteurs zien er goed uit in hun Griekse kostuums en de stunts zijn spectaculair. Ik vind t nog steeds jammer dat de makers voor een PG-13 gaan en niet voor een harde R. Maar dat is denk ik mede de schuld van het teleurstellende Troy.

Comic Con featurette Where the Wild Things Are

Warner Bros heeft ook de op Comic Con vertoonde featurette voor hun komende film Where the Wild Things Are op het net gezet. Hierin zien we schrijver Maurice Sendak die zo blij is dat regisseur Spike Jonze met zoveel respect met zijn kinderboek is omgegaan. Het boek is een kinderklassieker, die op iedere boekenplank in een Amerikaans gezin te vinden is. Wij kennen het veel minder, maar de film ziet er fantastisch uit.

Sneak Peek van Disney’s The Princess and the Frog

Zondagavond heeft de Disney Channel in Amerika een speciale sneak peek uitgezonden van Disney’s komende 2D animatiefilm/musical The Princess and the Frog. In 5 verschillende items wordt de Disney’s terugkeer naar de platte animatie en musical aan de kijker voorgesteld. En dankzij youtube kunnen wij daar nu ook van meegenieten. De animatie ziet er verbluffend uit en de stem van de verwaande kikker/prins Naveen is right on (Sshhht! You’re scaring ze food.) En van de heerlijke basklanken van acteur Keith David als de evil voodoo dokter Dr. Facilier krijg ik een smile op mn gezicht. En we horen ook ff een paar noten van het intronummer en Tiana’s eigen song Almost There.

Making of: Beastly met Vanessa Hudgens en Alex Pettyfer

Het Amerikaanse programma Entertainment Tonight heeft gisteravond een kort item uitgezonden gefilmd op de set van de nieuwe film Beastly, een moderne versie van het Beauty and the Beast verhaal. In de hoofdrollen schitteren Vanessa Hudgens, bekend natuurlijk uit de High School Musical films en als het vriendinnetje van Zac Efron, Mary-Kate Olsen en de Britse acteur Alex Pettyfer (bekend van Stormbreaker en Wild Child).