Making of: Beastly met Vanessa Hudgens en Alex Pettyfer

Het Amerikaanse programma Entertainment Tonight heeft gisteravond een kort item uitgezonden gefilmd op de set van de nieuwe film Beastly, een moderne versie van het Beauty and the Beast verhaal. In de hoofdrollen schitteren Vanessa Hudgens, bekend natuurlijk uit de High School Musical films en als het vriendinnetje van Zac Efron, Mary-Kate Olsen en de Britse acteur Alex Pettyfer (bekend van Stormbreaker en Wild Child).

Hudgens speelt de beauty en Pettyfer is de beast in een verhaal dat gaat over een tienerjongen uit New York, die wordt veranderd in een beestachtig monster, om zo de ware liefde te vinden. Wel een beetje een cliché plot, maar dat kan de fans van Hudgens en Olsen niks schelen. Persoonlijk kijk ik liever uit naar Hudgens in Zack Snyders gewelddadige fantasyfilm Sucker Punch, die pas in 2011 onze bioscopen bereikt. Beastly is al vanaf volgend jaar zomer te bewonderen.

Lees ook:Mystery-trailer eindelijk online!
Lees ook:Eerste foto’s The Waterhorse
Lees ook:Testfilmpje Disney’s Rapunzel
Lees ook:Hulk Smash Trailer!
Lees ook:Snyder cast zijn Sucker Punch-girls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.