Categorie: "Voorpremière"

Nieuwe Avatar foto en trailernieuws

20th Fox heeft een nieuwe foto van James Camerons 3-D sciencefiction spektakel Avatar vrijgegeven. We zien hoofdrolspeler Sam Worthington voor een soort bassin met aliens erin zitten. Creepy. En de langverwachte eerste trailer van de film zal niet vrijdag, maar al donderdag op het net in première gaan.

Voorpremière: Johnny Depp in Public Enemies

Ik mag deze week, i.s.m. Universal Pictures,

 kaarten voor een bijzondere voorpremière weggeven. Ditmaal gaat het om de gangsterfilm Public Enemies, de nieuwste film met Johnny Depp en Christian Bale in de hoofdrollen. De film draait vanaf 30 juli in de bioscopen, maar jij kan ‘m al drie dagen eerder op maandagavond 27 juli gaan bekijken tijdens een speciale screening in Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken Johnny Depps nieuwste als eerste in Nederland te zien?

Test Screening: Zie comedy Funny People als eerste!

Distributeur Universal Pictures International organiseert volgende week een zgn. test screening voor de nieuwe comedy Funny People, van de makers van Knocked Up en The 40-Year-Old Virgin. Dit is de derde film van comedy genie Judd Apatow en Adam Sandler, Seth Rogen, Eric Bana en Leslie Mann spelen de hoofdrollen. En Hollywoodblog geeft voor deze speciale voorstelling 5×2 kaartjes weg.

Voorpremière: Gratis naar nieuwe thriller State of Play

Ik heb nog kaarten, dus als je morgenavond een nieuwe coole thriller wil zien stuur dan nog ff een mailtje naar [email protected]!!!!!!!

Voor de eerste 6 mailers heb ik 2 kaarten voor een exclusieve voorpremière van de nieuwe spannende thriller State of Play, met Russell Crowe, Ben Affleck en Rachel McAdams in de hoofdrollen. De speciale screening, i.s.m. Universal Pictures International, vindt plaats op dinsdag 16 juni om 19.00 in Amsterdam. De winnaars van de kaarten krijgen van de precieze locatie en routebeschrijving gemaild.

Ik heb m al gezien en de film is een echte aanrader, dus als je State of Play als een van de eersten gratis wil zien reager dan snel en stuur een mailtje naar [email protected] o.v.v. Voorpremière State of Play.

Voor een korte synopsis van de film klik je verder.