Nieuwe Avatar foto en trailernieuws

20th Fox heeft een nieuwe foto van James Camerons 3-D sciencefiction spektakel Avatar vrijgegeven. We zien hoofdrolspeler Sam Worthington voor een soort bassin met aliens erin zitten. Creepy. En de langverwachte eerste trailer van de film zal niet vrijdag, maar al donderdag op het net in première gaan. En in het kader van Avatar Day op vrijdag 21 augustus zullen in Nederland in twee bioscopen (Cinemec in Ede en Utopolis in Almere) 20 exclusieve minuten van de film te zien zijn. Er zit zelfs een gloednieuwe scène bij, die Cameron nog niet op de Cinema Expo of Comic Con heeft laten zien. Er zijn nog beperkt kaarten voor dit GRATIS evenement beschikbaar, dus surf snel naar http://www.avatarmovie.nl/reserveer

Avatar gaat op 17 decmber in Nederland in première.

Lees ook:21 augustus is Avatar Day!!!!!
Lees ook:25 min. van Avatar op Cinema Expo vertoond
Lees ook:Avatar trailer has arrived!!!!!!!
Lees ook:Exclusieve filmposterfoto’s op de Cinema Expo
Lees ook:Nieuwe internationale trailer voor Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.