Categorie: "foto’s"

UPDATE Nieuwe foto’s Alice in Wonderland (waaronder de caterpillar)

UPDATE: Ik heb het eerste hi-res gedeelte van de poster, met daarop de Red Queen, de White Queen en Tweedledee en Tweedledum. De andere twee delen volgen later in de week.

Er zijn vandaag nieuwe foto’s online verschenen van de verschillende personages uit Tim Burton’s komende Alice in Wonderland. En daar zit ook de eerste look bij van de waterpijp rokende caterpillar (die in de film wordt ingesproken door Harry Potters Prof. Snape Alan Rickman. Niet heel anders dan de eerdere Disney animatie rups, alleen iets deftiger. Ik heb de hele foto voor jullie en daarnaast ook close-ups van de verschillende karakters. En later vandaag (waarschijnlijk vanavond) wordt de tweede trailer online gereleased. Dus hou Hollywoodblog vandaag nog goed in de gaten voor het laatste Alice in Wonderland-nieuws. (En ook de Clash of the Titans-fans moeten deze week Hollywoodblog elke dag checken voor de eerste trailerbeelden)

Alice in Wonderland draait vanaf 10 maart 2010 in de bioscopen.

Eerste foto’s en poster Komt een Vrouw bij de Dokter

Vandaag heb ik voor jullie de eerste foto’s en de final poster voor de komende Nederlandse speelfilm Komt een Vrouw bij de Dokter. De verwachtingen van deze Kluun-verfilming zijn zeer hoog gespannen en dat komt voornamelijk door workaholic Reinout Oerlemans, die met deze film zijn regiedebuut maakt. Heeft hij ‘t geflikt of kan hij zich maar beter weer met zijn Eyeworks werkzaamheden bezighouden. Hij krijgt wel hulp van het beste acteertalent dat ons land momenteel te bieden heeft: carice van Houten en Barry Atsma. De steeds beter wordende Anna Drijver speelt de rol van de vrouw waar Barry mee vreemdgaat, waneer bij zijn eigen vrouw Carice borstkanker wordt geconstateerd.

Mythische nieuwe foto’s Clash of the Titans

Empire magazine pakt in november uit met een cover en een groot artikel over Clash of the Titans, de film over de strijd tussen Griekse krijgers en de Goden. Sam Worthington, die je deze zomer al zag in Terminator Salvation en eind dit jaar in Avatar, speelt in de remake de rol van de halfgod Perseus (een van de vele zonen van Zeus (Liam Neeson)), die de strijd aangaat tegen Hades (Ralph Fiennes) en op zijn tocht o.a. Medusa, de Kraken en de Scorpioks tegenkomt. Maar ook het vliegende paard Pegasus, dat hem helpt om zijn missie te volbrengen.

The A-Team gespot!!

Vandaag heb ik de eerste foto van het nieuwe The A-Team, zoals ze momenteel in Vancouver op de filmset staan. Je ziet Liam Neeson (met grijs haar) als Hannibal Smith, Bradley Cooper als Face, Sharlto Copley (bekend van zijn rol uit de briljante sci-fi film District 9) als Murdock en Rampage Jackson als B.A. Eerder al kwamen de eerste foto’s naar buiten van de bekende A-Team van.

Mel Gibson met zijn beverhandpop

Vandaag zijn de eerste foto’s verschenen van Mel Gibson met een beverpop aan zijn hand op de set van zijn nieuwe film The Beaver. Gibson speelt in de film, die wordt geregisseerd door Jodie Foster, de rol van een depressieve man die zijn troost vindt in  het dragen van een beverhandpop, waar hij constant tegen praat. Foster speelt, naast de regie, ook de rol van mels bezorgde vrouw.

Tom en Cameron op de set van hun nieuwe film Wichita

Tom Cruise en Cameron Diaz zijn deze week begonnen met de opnames voor hun romantische actiethriller, die momenteel onder de titel Wichita door het leven gaat. De regie voor de film is in handen van James Mangold, die eerder verantwoordelijk was voor o.a. Walk the Line en de prachtige western 3:10 to Yuma. Wichita draait om Diaz die op blind date gaat met Cruise. Maar zonder dat ze het door heeft raakt ze betrokken bij een complot, aangezien Tom een vrijgezelle CIA agent blijkt te zijn.

Exclusief: Eerste foto Carice van Houten in Black Death

Hollywoodblog heeft als eerste de exclusieve foto van Carice van Houten als necromancer in de nieuwe Britse thriller Black Death, waarin Sean Bean de hoofdrol speelt. Ook van Tygo Gernandt heb ik een eerste foto (de derde van rechts), over hoe hij er in de film als krijger uitziet. Carice speelt in de film, die zich afspeelt in het door de Pest geplaagde Middeleeuwse Engeland, de rol van Langiva de necromancer, een vrouw die de doden weer tot leven kan wekken.

Fanning en Sheen als vampiers in Twilight: New Moon

De eerste foto’s zijn verschenen van Dakota Fanning en Michael Sheen als Volturi vampiers in de tweede Twilight film, New Moon. Ik was geen fan van het eerste deel (understatement of last year), maar met nieuwelingen Fanning en vooral Sheen (hoewel hij al in de Underworld-reeks heeft laten zien dat deze Oscaracteur ook gewoon over the top kan acteren) in de cast, kan New Moon misschien nog wat worden. But I won’t hold my breath.

Review Avatar presentatie

Ik heb vrijdag in een bioscoop in Almere de speciale presentatie van James Camerons 3-D extravaganza Avatar gezien. En ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben, maar zeker niet blown away. Cameron zelf introduceerde de clips, die begonnen met legerman Stephen Lang die een toespraak houdt vooral zijn soldaten, waaronder de in een rolstoel zittende Sam Worthington. Daarna zien we de kreupele Sam in een machine liggen en ontwaakt hij even later als zijn avatar, zoals we dat ook in de trailer al hebben gezien.

Nieuwe Avatar foto en trailernieuws

20th Fox heeft een nieuwe foto van James Camerons 3-D sciencefiction spektakel Avatar vrijgegeven. We zien hoofdrolspeler Sam Worthington voor een soort bassin met aliens erin zitten. Creepy. En de langverwachte eerste trailer van de film zal niet vrijdag, maar al donderdag op het net in première gaan.