Exclusief: Eerste foto Carice van Houten in Black Death

Hollywoodblog heeft als eerste de exclusieve foto van Carice van Houten als necromancer in de nieuwe Britse thriller Black Death, waarin Sean Bean de hoofdrol speelt. Ook van Tygo Gernandt heb ik een eerste foto (de derde van rechts), over hoe hij er in de film als krijger uitziet. Carice speelt in de film, die zich afspeelt in het door de Pest geplaagde Middeleeuwse Engeland, de rol van Langiva de necromancer, een vrouw die de doden weer tot leven kan wekken.

 

 

 

                                                     © 2009  Egoli Tossell Film / Photos by Stephanie Kulbach

Zoals je kan zien is het niet de meest glamoureuze rol die Van Houten ooit heeft gespeeld, maar ze ziet er lekker mysterieus uit. We moeten nog wel ff geduld hebben voordat we Carice en Tygo in actie kunnen zien, want Black Death heeft momenteel nog geen Nederlandse distributeur. De film staat gepland voor release in Groot-Brittannië in 2010.

                                                      © 2009  Egoli Tossell Film / Photos by Stephanie Kulbach

Lees ook:Carice van Houten in Britse horrorfilm Black Death
Lees ook:Carice maakt internationaal filmdebuut bij Spielberg
Lees ook:Eerste foto’s Tom Cruise als Duitse kolonel
Lees ook:Carice van Houten wordt nieuwe Bondgirl?
Lees ook:Carice van Houten uit Body of Lies geknipt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.