Fanning en Sheen als vampiers in Twilight: New Moon

De eerste foto’s zijn verschenen van Dakota Fanning en Michael Sheen als Volturi vampiers in de tweede Twilight film, New Moon. Ik was geen fan van het eerste deel (understatement of last year), maar met nieuwelingen Fanning en vooral Sheen (hoewel hij al in de Underworld-reeks heeft laten zien dat deze Oscaracteur ook gewoon over the top kan acteren) in de cast, kan New Moon misschien nog wat worden. But I won’t hold my breath.

Ik kijk meer uit naar het derde deel Eclipse, omdat deze geregisseerd wordt door filmmaker David Slade, die mij tot nu toe heeft verbaasd met zijn films Hard Candy en 30 Days of Night. Alles is meegenomen wanneer New Moon nog best te pruimen is. Sorry guys, ik ben nou eenmaal een horrorhound.

The Twilight Saga: New Moon draait vanaf 19 november in de bioscopen.

Lees ook:First Look: Op de set van Twilight sequel New Moon
Lees ook:Eerste Twilight Saga: Eclipse foto’s
Lees ook:Twilight-regisseur mag vervolg niet maken
Lees ook:First Look: Teaser trailer Twilight vervolg New Moon
Lees ook:Bootleg trailer Twilight Saga: New Moon

Eén reactie op “Fanning en Sheen als vampiers in Twilight: New Moon

  1. kloklo

    love the volturi! :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.