Carice van Houten in Britse horrorfilm Black Death

Carice van Houten gaat volgens de Britse krant de Daily Mail een rol spelen in de Middeleeuwse horrorthriller Black Death. Het grappig is dat haar landgenote Famke Janssen sinds begin dit jaar al met deze film werd geassocieerd. Maar ik kan nog nergens vinden of Carice nu Famke vervangt (die op haar beurt al Britse actrice Lena Heady verving) of dat Carice en Famke samen in Black Death te bewonderen zijn. Ik heb al wel een mailtje naar de filmmaatschappij gestuurd, maar heb nog geen antwoord gekregen.

De hoofdrol in de film is iig voor Sean Bean, die in de film de rol speelt van een stoere ridder die samen met  monnik Osmund (Eddie Redmayne) in het Middeleeuwse Engeland dat geteisterd wordt door de Pest, op zoek gaat naar een necromancer die de doden weer tot leven kan wekken. Deze necromancer blijkt de hele knappe vrouw Langiva te zijn (Famke of Carice?), die de mannen het hoofd letterlijk op hol brengt. In de film zit ook nog een andere vrouw waar Osmund verliefd op is, dus dat zou ook nog Carice kunnen zijn. Ik wacht nog ff de reply van de producenten af op een bevestiging.

De opnames voor Black Death, die wordt geregisseerd door Christopher ‘Creep‘ Smith, beginnen iig 20 april in Duitsland.

Lees ook:Exclusief: Eerste foto Carice van Houten in Black Death
Lees ook:Carice van Houten uit Body of Lies geknipt
Lees ook:Carice van Houten wordt nieuwe Bondgirl?
Lees ook:Carice naast Leo, Russell en Jude. Lucky girl!
Lees ook:Carice maakt internationaal filmdebuut bij Spielberg

6 reacties op “Carice van Houten in Britse horrorfilm Black Death

 1. Danique

  Carice is toch de necromancer? En volgensmij speelt Famke geen rol, Tygo Gernandt wel (een krijger)..

    /   Beantwoorden  / 
 2. Edgar Schaake

  Hoi Danique,

  Inmiddels is inderdaad bekend geworden dat Carice zeker de rol van de necromancer gaat spelen, die ze van Famke heeft overgenomen. Tygo speelt een stomme krijger, die zijn tong is verloren.

  Bedankt voor je oplettendheid, Danique

    /   Beantwoorden  / 
 3. Forex Kagi

  This is one of the most truthful blogs I have ever browsed. Nothing beats good first hand knowledge on subjects. You are appreciated for being sincere about this.

    /   Beantwoorden  / 
 4. IndiIan Recipes

  “You have a actually fascinating blog. Too a lot of blogs that I see now do not actually offer anything that I am serious about, but I’m definately enthusiastic about this 1. Just considered that I would pass that message on. “

    /   Beantwoorden  / 
 5. Andrei Gravura

  A mother was preparing pancakes for her sons, Kevin, 5, and Ryan, 3. The boys began to argue over who would get the first pancake. Their mother saw the opportunity for a moral lesson. If Jesus were sitting here, He would say, “Let my brother have the first pancake. I can wait.”Kevin turned to his younger brother and said, “Ryan, you be Jesus.”

    /   Beantwoorden  / 
 6. Ciera Bobet

  Interesting article and one which should be more widely known about in my view. Your level of detail is good and the clarity of writing is excellent. I have bookmarked it for you so that others will be able to see what you have to say.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.