Eerste foto’s en poster Komt een Vrouw bij de Dokter

Vandaag heb ik voor jullie de eerste foto’s en de final poster voor de komende Nederlandse speelfilm Komt een Vrouw bij de Dokter. De verwachtingen van deze Kluun-verfilming zijn zeer hoog gespannen en dat komt voornamelijk door workaholic Reinout Oerlemans, die met deze film zijn regiedebuut maakt. Heeft hij ‘t geflikt of kan hij zich maar beter weer met zijn Eyeworks werkzaamheden bezighouden. Hij krijgt wel hulp van het beste acteertalent dat ons land momenteel te bieden heeft: carice van Houten en Barry Atsma. De steeds beter wordende Anna Drijver speelt de rol van de vrouw waar Barry mee vreemdgaat, waneer bij zijn eigen vrouw Carice borstkanker wordt geconstateerd.

Ik heb het boek niet gelezen, maar ik ben wel erg benieuwd wat Arnie van de film heeft gemaakt. Het goede verhaal is er al, dus daar kan het iig niet aan liggen. Aan de foto’s kan je natuurlijk nog weinig aflezen, maar over 5 dagen gaat de trailer in première en dan kunnen we voor het eerst zien of in Oerlemans een briljant regisseur schuil gaat.

Komt een Vrouw bij de Dokter draait vanaf 26 november in de bioscopen. 

Lees ook:Carice van Houten uit Body of Lies geknipt
Lees ook:Carice maakt internationaal filmdebuut bij Spielberg
Lees ook:Carice van Houten in Britse horrorfilm Black Death
Lees ook:Seinfeld is a busy Bee
Lees ook:Eerste NL TV Spot voor Angels & Demons: Het Bernini Mysterie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.