Categorie: "First look"

Eerste Twilight Saga: Eclipse foto’s

De tweede Twilight-film, New Moon, moet nog volgende week in première gaan, maar nu zijn al de eerste foto’s verschenen van deel 3 getiteld Eclipse, die pas volgende zomer in de bioscopen gaat draaien. Ik weet helemaal niks van de Twilight-filmserie, dus ik heb ook geen enkel idee wat er op de foto’s te zien is (behalve dan natuurlijk dat het Bella en Edward zijn). Het enige dat ik weet is dat regisseur David Slade (Hard Candy en 30 Days of Night) ditmaal de touwtjes in handen heeft. Een grote plus wat mij betreft. De eerste teasertrailer voor Eclipse verschijnt ook volgende week.

First Look: Angelina Jolie in Salt Trailer

Vandaag is de teaser trailer online gekomen van de komende thriller Salt, met Angelina Jolie in de hoofdrol van een spion die ervan wordt beschuldigd over te zijn gelopen naar de Russen. Deze film was eerst bedoeld voor Tom Cruise, die zich op het laatste moment terugtrok omdat hij het script toch een iets te hoog Mission: Impossible gehalte vond hebben. Het personage werd veranderd in een vrouw en volgend jaar september kunnen we het resultaat zien van deze spannende thriller. Nu alvast dus een voorproefje, die zeker smaakt naar meer.

Salt draait vanaf september in de Nederlandse boiscopen.

First Look: Wraakzuchtige Mel Gibson in Edge of Darkness trailer

Vandaag heb ik de primeur voor jullie van de trailer van de komende thriller Edge of the Darkness, de langverwachte comeback van Mel Gibson. Mel zit duidelijk in z’n Payback en suicidal Lethal Weapon-mode. Kijk ‘m niet helemaal (anders wordt bijna alles al verklapt), maar het ziet er allemaal goed uit. Het is iig prettig om Mel weer terug te zien op het witte doek.

Edge of Darkness draait vanaf 28 janurai in de Nederlandse bioscopen.

First Look: A Nightmare on Elm Street trailer

Vannacht is dan eindelijk de teaser trailer gelanceerd voor de langverwachte re-imagining van de horrorklassieker A Nightmare on Elm Street, met acteur Jackie Earle Haley in de rol van killer Freddy Krueger. Juist omdat Krueger, in de persoon van Robert Englund, een klassieke horrorheld is geworden, is het moeilijk die status te evenaren. We zien al meteen in het begin van de trailer een nieuwe insteek: pedofiel/moordenaar Krueger wordt achterna gezeten door boze ouders, die hem vervolgens in brand steken en hem zijn bijzondere uiterlijk bezorgen. Een element dat in het origineel niet te zien is.

First Look: Valentine’s Day trailer

Vandaag heb ik de première van de teaser trailer voor de ensemble romcom Valentine’s Day, die volgend jaar 11 februari wereldwijd de harten van de lovers moet stelen. In navolging van het succes van He’s Just Not That Into You, waarin sterren als Jennifer Connelly en Aniston, Ben Affleck, Drew Barrymore en Scarlett Johansson hun liefdesleven blootlegden, is voor Valentine’s Day een ander blik sterren opengetrokken bestaande uit Julia Roberts, Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jessica Alba en Biel, Shirley Maclaine, Grey’s Anatomy-doktoren Patrick Dempsey en Eric Dane en Bradley Cooper, die zo populair is bij de ladies dat hij als enige nogmaals op mocht komen draven.

Michael Jackson’s This Is It Trailer

Vannacht is tijdens de uitreiking van de MTV Awards in New York de trailer in première gegaan voor de concertfilm Michael Jackson’s This Is It. Het ziet ernaar uit dat we van de King of Pop veel van de geplande concertnummers te zien gaan krijgen. En ik denk toch wel dat heel veel mensen dit willen gaan zien. Een mooie tribute aan een grote ster. Hier kan je ook nog Janet Jacksons tribute aan haar broer zien, die ze gisteravond bij de MTV Awards ten beste gaf.

Michael Jackson’s This Is It draait vanaf 28 oktober in de bioscopen.

Pirates of the Caribbean 4 komt in zomer 2011!!!!

Gisterochtend heeft Disney, tijdens de fanbijeenkomst D23, bekendgemaakt dat de studio in zomer 2011 de langverwachte vierde Pirates of the Caribbean film in de bioscopen te water laat. De film krijgt de bijtitel On Stranger Tides en Johnny Depp zal weer te zien zijn als de wacky Captain Jack Sparrow. Depp verscheen vrijdagochtend in kostuum ineens op het podium en kondigde aan dat hij nog een vierde Pirates-film gaat maken.

Eerste poster Michael Jackson film This Is It

De Amerikaanse poster voor de concertfilm Michael Jackson’s This Is It is vandaag online gekomen. Ik weet nog niet of we in Nederland dezelfde poster in de bioscopen opgehangen worden. maar ik denk het haast wel, want hij ziet er goed uit. Ik ben zeker benieuwd naar de film, waarin ook speciale 3-D filmpjes voor Thriller en andere Jackson-hits, die hijzelf nog voor zijn dood speciaal voor zijn This Is It-concerten had opgenomen.

First Look: George Clooney in Up in the Air trailer + clip

Vandaag worden we niet alleen getrakteerd op de eerste teaser trailer van George Clooney’s nieuwe film Up in the Air, maar ook op een exclusieve clip uit de film. De hele film is afgelopen weekend, zoals ik al eerder had gemeld, op een Amerikaans filmfestival met open armen ontvangen. Nu kunnen ook wij zien what de fuss is all about en of Clooney inderdaad voor een Oscar in aanmerking mag komen.

First Look: Spectaculaire clip 2012

MTV heeft gisteravond ook een eerste exclusieve clip vertoond uit Roland Emmerichs komende moeder aller rampenfilms 2012. We zien hoofdrolspeler John Cusack het ene moment in een vliegtuig zitten, en het volgende ineens in een auto die uit het vliegtuig rijdt. Een spectaculaire clip, waarin gelukkig ook plaats is voor humor. In de film wordt de wereld geteisterd door alle rampen waar Emmerich ooit een film over heeft gemaakt (aardbevingen, vulkaan uitbarstingen, vloedgolven en tornado’s).