First Look: Spectaculaire clip 2012

MTV heeft gisteravond ook een eerste exclusieve clip vertoond uit Roland Emmerichs komende moeder aller rampenfilms 2012. We zien hoofdrolspeler John Cusack het ene moment in een vliegtuig zitten, en het volgende ineens in een auto die uit het vliegtuig rijdt. Een spectaculaire clip, waarin gelukkig ook plaats is voor humor. In de film wordt de wereld geteisterd door alle rampen waar Emmerich ooit een film over heeft gemaakt (aardbevingen, vulkaan uitbarstingen, vloedgolven en tornado’s).

2012 moet je straks gewoon op het grote scherm zien, om de scoop van de globale ramp echt mee te krijgen. Ik hoop alleen wel dat er naast al dat natuurspektakel ook een fatsoenlijk verhaal aanwezig is. Na de ramp die 10.000 B.C. heet, hou ik m’n hart vast.

2012 teistert vanaf 12 november onze bioscopen.

Lees ook:Michael Jackson repeteert Human Nature in This Is It clip
Lees ook:Washington & Crowe zijn American Gangsters
Lees ook:8 minuten durende preview clip The Day the Earth Stood Still
Lees ook:Review Avatar presentatie
Lees ook:Zombiekraaien in derde Resident Evil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.