Categorie: "Hollywood Buzz"

Jessica Alba past op Little Fockers

Jessica Alba heeft een rol te pakken in Little Fockers, de derde film uit de Meet the Parents-comedyreeks. Robert De Niro, Ben Stiller en de rest van de Fockers en de Byrnes’s zijn ook weer van de partij. Alba speelt in de film de rol van een aantrekkelijke vertegenwoordiger in de medicijnindustrie, die de hoofden van alle mannen (incl. Dustin Hoffman en Owen Wilson?) op hol brengt.

Johnny Depp toch in Pirates of the Caribbean 4!!

Disney heeft via website Cinemablend bevestigd dat Johnny Depp weldegelijk nog in de vierde Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides te zien zal zijn. Maar dat ze voor deel 5 en 6 waarschijnlijk op zoek moeten gaan naar een nieuwe Capt. Jack Sparrow. Tenzij Johnny zo’n lol heeft gehad, dat hij misschien toch nog twee Pirates-films wil maken. Dus alle Pirates-fans kunnen weer rustig ademhalen: in 2011 keert Johnny terug als Capt. Sparrow in een vierde film. Beloofd is beloofd, Johnny.

Brad Pitt in Sherlock Holmes vervolg?

Warner Bros heeft, ondanks dat de eerste Sherlock Holmes aan het einde van dit jaar pas in première gaat, al twee schrijvers aan het werk gezet om de sequel op de nieuwe avonturen van de Britse speurneus te pennen. En het gerucht gaat dat niemand minder dan Brad Pitt in deel twee de rol van Holmes aartsvijand  Professor Moriarty op zich zal nemen. Robert Downey jr. (Holmes), Jude Law (Dr. Watson) en Rachel McAdams (Irene Adler) zouden ook alledrie terugkeren.

Depp laat Pirates of the Caribbean 4 misschien toch varen

Johnny Depp heeft grote twijfels gekregen of hij nog wel aan de vierde Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides moet meewerken. Dit komt doordat Dick Cook, de directeur van Walt Disney Studios, eind vorige week heeft besloten zijn baan erbij neer te leggen. Hij belde Depp zelf in Londen op om hem het nieuws te vertellen. Depp is ‘bedroefd en geschokt’ door Cooks plotselinge vertrekken en weet nu niet zeker meer of hij zonder Cook nog wel een vierde Pirates-film wil maken.

Ex-vechtkampioen gecast als B.A. Baracus in The A-Team film

Ex-UFC Ultimate Fighter-kampioen Rampage Jackson wordt de nieuwe B.A. Baracus in de aankomende The A-Team film. De man zou eerst in de ring staan voor een ultimate gevecht, maar dat moest worden uitgesteld vanwege opnames voor de verfilming van de populaire actieserie. Hiermee treedt Rampage (die totaal geen acteerervaring heeft) in de voetsporen van Mr. T (die begin jaren ’80 ook nog nooit een regel tekst had uitgesproken) Hij heeft iig de fysiek voor de rol. De geruchten van een week geleden blijken dus toch waar.

Johnny Depp’s Rango heet nu Cheap as Dirt?

Acteur Bill Nighy, die een rol gaat spelen in de laatste twee Potterfilms Harry Potter and the Deathly Hallows, heeft tijdens een junketinterview voor de film G-Force onthuld dat de computeranimatiefilm Rango (waarin Depp de rol inspreekt van een hagedis) waarschijnlijk wordt omgedoopt tot Cheap as Dirt. Verder zei de acteur dat hijzelf in de huid kruipt van de bad guy in het verhaal, een schietgrage ratelslang.

Nighy speelt Scrimgeour in Harry Potter and the Deathly Hallows

Bill Nighy, de enige Britse acteur die naar eigen zeggen nog niet een rol had in een Potterfilm, is nu gecast als good guy Rufus Scrimgeour in de twee laatste films van Harry Potter and the Deathly Hallows. Dit heeft hij in een interview met de Britse krant The Independent gemeld. Hiermee is Nighy de eerste nieuwe acteur die in de tweedelige Hallows te zien zal zijn. De opnames voor de films zijn momenteel in volle gang en de 2 films komen volgend jaar november en in de zomer van 2011 in de bioscopen. Maar ik heb nog een treat voor de Potterfans.

Michael Sheen als Blofeld in Bond 23?

Met de toevoeging van scriptschrijver Peter Morgan (The Queen) aan het team voor Bond 23, gaat nu het gerucht dat acteur Michael Sheen, die Tony Blair speelde in The Queen, getipt wordt voor de rol van Bond villain Ernst Stavro Blofeld, de leider van het beruchte schurkennetwerk SPECTRE. De kale man met de witte poes zou hiermee zijn terugkeer in de Bondfilms maken. En daar werd aan het einde van Quantum of Solace al een beetje een hint voor gegeven.

Cameron, Fincher, Snyder en Verbinski into Heavy Metal

Hollywood heavyweights James Cameron, David Fincher, Zack Snyder en Gore Verbinski gaan allevier een segment maken voor de komende 3D computeranimatiefilm Heavy Metal, een ode aan het beruchte volwassen cultstripmagazine. Cameron en fincher zullen ook fungeren als executive producers. Regisseur Mark Osborne (Kung Fu Panda) en Jack Black gaan samen een komisch verhaaltje voor de film maken. Er zijn nog drie nog bekend te maken andere naamregisseurs die hun steentje zullen bijdragen aan het project. (De namen van Guillermo del Toro en Rob Zombie gonzen door Hollywood)

Bradley Cooper wordt Face in The A-Team film?

Bradley Cooper wordt al genoemd als de acteur om de Green Lantern te spelen, maar dat lijkt nu van de baan, omdat hij waarschijnlijk Templeton ‘Face’ Peck gaat spelen in de komende The A-Team film. Althans dat liet de cateur een beetje doorschemeren tijdens interviews voor zijn nieuwe zomercomedy The Hangover dit weekend in Las Vegas. Filmsite IESB confronteerde hem met het gerucht en Cooper reageerde verbaasd met het antwoord: “Hoe weten jullie dat nu al?” Nou, dat zegt al genoeg lijkt mij. Cooper is een prima keuze trouwens; hij bezit alle charme die acteur Dirk Benedict ook had in de serie.