Brad Pitt in Sherlock Holmes vervolg?

Warner Bros heeft, ondanks dat de eerste Sherlock Holmes aan het einde van dit jaar pas in première gaat, al twee schrijvers aan het werk gezet om de sequel op de nieuwe avonturen van de Britse speurneus te pennen. En het gerucht gaat dat niemand minder dan Brad Pitt in deel twee de rol van Holmes aartsvijand  Professor Moriarty op zich zal nemen. Robert Downey jr. (Holmes), Jude Law (Dr. Watson) en Rachel McAdams (Irene Adler) zouden ook alledrie terugkeren.

Pitt werd al een paar maanden geleden in verband gebracht met de Moriarty-rol, die een cameo zou hebben aan het einde van de eerste Sherlock Holmes. Maar dat ontkende WB toen in alle toonaarden. Het had waarschijnlijk een verrassing moeten blijven. Want Pitt had een maand of wat gelden nog een ringbaardje, die best weleens gekweekt zou kunnen zijn om Moriarty te spelen. We moeten het nog ff afwachten, maar ik denk dat WB al zit te trappelen bij de gedachte dat Pitt samen met Downey in 1 film zitten.

Sherlock Holmes gaat bij ons vanaf 14  januari in de bioscopen draaien.

Lees ook:Tweede Sherlock Holmes Trailer
Lees ook:Russell Crowe misschien toch in Guy Ritchie’s Sherlock Holmes?
Lees ook:Jude Law als Dr. Watson in Guy Ritchie’s Sherlock Holmes
Lees ook:Strong belangrijkste villain in Sherlock Holmes/Crowe alleen cameo?
Lees ook:Downey jr en Ritchie geven Sherlock Holmes persconferentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.