Nighy speelt Scrimgeour in Harry Potter and the Deathly Hallows

Bill Nighy, de enige Britse acteur die naar eigen zeggen nog niet een rol had in een Potterfilm, is nu gecast als good guy Rufus Scrimgeour in de twee laatste films van Harry Potter and the Deathly Hallows. Dit heeft hij in een interview met de Britse krant The Independent gemeld. Hiermee is Nighy de eerste nieuwe acteur die in de tweedelige Hallows te zien zal zijn. De opnames voor de films zijn momenteel in volle gang en de 2 films komen volgend jaar november en in de zomer van 2011 in de bioscopen. Maar ik heb nog een treat voor de Potterfans.Er is een clip uit Harry Potter and the Half-Blood Prince online verschenen, waarin je kan zien hoe Harry en Dubledore zich voorbereiden op hun reis naar The Cave. Ik zie de film zelf volgende week en best wel benieuwd, hoewel ik teleurgesteld uit de vorige film was gekomen.

Harry Potter and the Half-Blood Prince gaat op woensdag 15 juli overal in Nederland in première.

Lees ook:Laatste Harry Potterfilm officieel in tweeën gedeeld
Lees ook:Nieuwe Harry Potter 6-trailer
Lees ook:Second Look: Voorproefje Harry Potter and the Half-Blood Prince
Lees ook:15 seconden teaser nieuwe Harry Potter
Lees ook:Exclusieve internettrailer Harry Potter and the Half-Blood Prince

0 reacties op “Nighy speelt Scrimgeour in Harry Potter and the Deathly Hallows

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.