Ex-vechtkampioen gecast als B.A. Baracus in The A-Team film

Ex-UFC Ultimate Fighter-kampioen Rampage Jackson wordt de nieuwe B.A. Baracus in de aankomende The A-Team film. De man zou eerst in de ring staan voor een ultimate gevecht, maar dat moest worden uitgesteld vanwege opnames voor de verfilming van de populaire actieserie. Hiermee treedt Rampage (die totaal geen acteerervaring heeft) in de voetsporen van Mr. T (die begin jaren ’80 ook nog nooit een regel tekst had uitgesproken) Hij heeft iig de fysiek voor de rol. De geruchten van een week geleden blijken dus toch waar.

Dus Liam Neeson is kolonel John Hannibal Smith, Bradley Cooper (Hollywoods latest hunk) speelt de rol van Templeton Face Peck. Alleen de rol van Mad Murdock moet nog worden gevuld. De geruchten gaan dat Star Trek-star Chris Pine het wordt, maar dan zouden de opnames van zijn andere film Unstoppable in de knoei komen. Dus ik denk dat iemand anders het wordt. Woody Harrelson of Steve Buscemi lijken mij nog steeds goede kandidaten. Regisseur Joe Carnahan moet opschieten, want de opnames in Vancouver gaan snel van start. Het Murdock-mysterie zal dus deze week nog opgelost worden.

The A-Team komt volgend jaar zomer in de bioscoop.

Lees ook:Neeson en Cooper in The A-Team
Lees ook:The A-Team komt er volgend jaar aan
Lees ook:The A-Team gespot!!
Lees ook:Bradley Cooper wordt Face in The A-Team film?
Lees ook:Nicolas Cage geen bad guy in The Green Hornet

2 reacties op “Ex-vechtkampioen gecast als B.A. Baracus in The A-Team film

  1. Sven van der Mann

    Jim Carrey is toch ook wel een oplossing?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.