Categorie: "Trailernieuws"

UPDATE Nieuwe foto’s Alice in Wonderland (waaronder de caterpillar)

UPDATE: Ik heb het eerste hi-res gedeelte van de poster, met daarop de Red Queen, de White Queen en Tweedledee en Tweedledum. De andere twee delen volgen later in de week.

Er zijn vandaag nieuwe foto’s online verschenen van de verschillende personages uit Tim Burton’s komende Alice in Wonderland. En daar zit ook de eerste look bij van de waterpijp rokende caterpillar (die in de film wordt ingesproken door Harry Potters Prof. Snape Alan Rickman. Niet heel anders dan de eerdere Disney animatie rups, alleen iets deftiger. Ik heb de hele foto voor jullie en daarnaast ook close-ups van de verschillende karakters. En later vandaag (waarschijnlijk vanavond) wordt de tweede trailer online gereleased. Dus hou Hollywoodblog vandaag nog goed in de gaten voor het laatste Alice in Wonderland-nieuws. (En ook de Clash of the Titans-fans moeten deze week Hollywoodblog elke dag checken voor de eerste trailerbeelden)

Alice in Wonderland draait vanaf 10 maart 2010 in de bioscopen.

Volgende week nieuwe Nightmare on Elm Street trailer

De producent van de remake van A Nightmare on Elm Street heeft een paar uur geleden getwittert dat volgende week, voor de nieuwe horrorfilm Zombieland (die superleuk en supergoor schijnt te zijn), de eerste trailer van zijn film online in première gaat. En misschien zelfs wel al eerder dan dat. Jackie Earle Haley schuift de handschoen met de scharen aan zijn hand en kruipt voor de remake in de huid van pedo seriemoordenaar Freddy Krueger.

Trailernieuws over Avatar, Inception en The Wolf Man

Donderdag en vrijdag regent het op Hollywoodblog nieuwe trailers. De trailers van James Camerons Avatar beleeft dan zijn première, de eerste teaser trailer voor Christopher Nolans intrigerende nieuwe scifi film Inception wordt ook op het publiek losgelaten. En last bot not least, zien we de eerste officiële beelden van de horrorfilm The Wolf Man, die volgend jaar februari dan eindelijk te zien zal zijn.

Nieuwe Avatar foto en trailernieuws

20th Fox heeft een nieuwe foto van James Camerons 3-D sciencefiction spektakel Avatar vrijgegeven. We zien hoofdrolspeler Sam Worthington voor een soort bassin met aliens erin zitten. Creepy. En de langverwachte eerste trailer van de film zal niet vrijdag, maar al donderdag op het net in première gaan.

Inception teaser met Leo DiCaprio op 21 augustus!!

Een teaser trailer voor Christopher Nolans (de maker van The Dark Knight) nieuwste film Inception gaat op 21 augustus in de Amerikaanse bioscopen voor Tarantino’s Inglourious Basterds in première. hopelijk staat die dan ook die dag op het net. De sciencefictionfilm, die nog steeds en gelukkig in alle nevelen is gehuld, heeft naast DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Ken Watanabe en Michael Caine in de cast.

Alice in Wonderland’s Red Queen laat haar kousen zien

Er is nog één nieuwe foto opgedoken van de Red Queen (Helena Bonham Carter) die poseert voor Vanity Fair ter promotie van Alice in Wonderland. En zo te zien wil de gemene koningin ons hier haar prachtige harten/schoppen lange kousen laten zien. Overigens is vandaag bekend geworden dat de langverwachte eerste trailer vrijdag online komt te staan. Dus nog ff geduld, Alice-fans.

Trailerbeschrijving Alice in Wonderland

Een gelukkige bioscoopmedewerker uit de V.S. heeft al de eerste trailer voor Tim Burtons Alice in Wonderland gezien, die eind deze week voor G-Force in de Amerikaanse bioscopen gaat draaien en met enig geluk ook online haar première zal beleven. Maar dankzij de kaartjesscheurder weten we nu al wat we straks te zien krijgen en gelukkig blijft dat zeker niet beperkt tot Alice, maar zien we ook onze eerste glimpen van de magische Wonderland bewoners.

Fantastic Mr. Fox trailer over twee weken (echt waar)

Na het valse alarm dat de trailer voor Fantastic Mr. Fox begin juli aan Ice Age 3 vast zou zitten, is er nu het officiële nieuws dat de trailer (die blijkbaar nog niet klaar was) nu eind juli voor de Fox fantasyfilm Aliens in the Attic wordt gedraaid. En dat de trailer dus in die week zijn première ook op het net beleefd. Zaterdag dook wel al de eerste foto op van de Mr. Fox (stem van George Clooney) en zijn gezin. Mrs Fox wordt ingesproken door Meryl Streep en links op de foto staat waarschijnlijk Badger (Bill Murray).

Drie coole trailers in aantocht

Deze week beleven er maar liefst drie trailers van nieuwe films op het net hun première. Als eerste de eerste trailer van A Christmas Carol, het komende Disney 3D/ mocap spektakel van Robert Zemeckis met Jim Carrey in de rollen van Ebeneezer Scrooge en de 3 geesten. Ben erg benieuwd, de mensen die de trailer al hebben gezien reageerden zeer positief.

Jim Carrey’s A Christmas Carol trailer komt 1 juli

De eerste trailer voor Jim Carrey’s komende 3D/CGI versie van A Christmas Carol verschijnt begin volgende week online. De eerste beelden uit de film, op deze korte clip na dan, zal in de USA in de bioscopen voor Ice Age 3 te zien zijn. Dinsdag is in Hollywood een speciale 3D presentatie gehouden van de film, waarbij er 2 scènes werden vertoond, een montage van verschillende andere scènes en de trailer die wij dus volgende week ook kunnen bewonderen.