Volgende week nieuwe Nightmare on Elm Street trailer

De producent van de remake van A Nightmare on Elm Street heeft een paar uur geleden getwittert dat volgende week, voor de nieuwe horrorfilm Zombieland (die superleuk en supergoor schijnt te zijn), de eerste trailer van zijn film online in première gaat. En misschien zelfs wel al eerder dan dat. Jackie Earle Haley schuift de handschoen met de scharen aan zijn hand en kruipt voor de remake in de huid van pedo seriemoordenaar Freddy Krueger.

Ik was zelf altijd groot fan van de Elm Street-reeks, al was het na het vierde deel wel een beetje op. Ik hoop dat de makers meer de geslaagde Texas Chainsaw Massacre-remake kant op gaan, dan de zeer tegenvallende Friday the 13th-remake route. Het wordt iig veel minder tongue in cheek en veel enger.

A Nightmare on Elm Street gaat in april volgend jaar in première.

Lees ook:Earle Haley wordt nieuwe Freddy Krueger Elm Street-remake
Lees ook:First Look: A Nightmare on Elm Street trailer
Lees ook:First Look: Freddy Krueger in Nightmare on Elm Street
Lees ook:Freddy Krueger is back!!!
Lees ook:First Look: Teaser trailer Friday the 13th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.