Fantastic Mr. Fox trailer over twee weken (echt waar)

Na het valse alarm dat de trailer voor Fantastic Mr. Fox begin juli aan Ice Age 3 vast zou zitten, is er nu het officiële nieuws dat de trailer (die blijkbaar nog niet klaar was) nu eind juli voor de Fox fantasyfilm Aliens in the Attic wordt gedraaid. En dat de trailer dus in die week zijn première ook op het net beleefd. Zaterdag dook wel al de eerste foto op van de Mr. Fox (stem van George Clooney) en zijn gezin. Mrs Fox wordt ingesproken door Meryl Streep en links op de foto staat waarschijnlijk Badger (Bill Murray).

Op t eerste gezicht doen de dieren mij het meeste denken aan Bolke de Beer (old school, dus). Maar het schijnt dat regisseur Wes Anderson expres de film een ’amateuristisch lijkende’ look heeft gegeven. Alles wordt over twee weken duidelijk wanneer we dan eindelijk de trailer te zien krijgen.

Fantastic Mr. Fox gaat begin december bij ons in première.

Lees ook:First Look: Retro Fantastic Mr. Fox trailer
Lees ook:Nieuwe Fantastic Mr. Fox foto’s
Lees ook:Officiële eerste foto’s van The Fantastic Mr. Fox
Lees ook:Brendan en Maria tegen Chinese Mummy
Lees ook:First Look: Drag Me to Hell trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.