Categorie: "Interviews"

Interview: Transformers-acteur Josh Duhamel

Vorige week waren een tweetal acteurs uit de nieuwe Transformers: Revenge of the Fallen in ons land, om een ochtendje promotie te maken voor hun film. Ik sprak met Tyrese Gibson en Josh Duhamel over hun terugkeer naar het universum waar Autobots en Decepticons tegen elkaar strijden.

Josh Duhamel

Wat deed je allemaal tussen de takes door?

Het grootste gedeelte van mijn scènes vinden plaats in de woestijn, dus tijdens de breaks tussen het filmen door probeerden we zo goed moegelijk af te koelen. En we keken naar Michael Bay die altijd wel met iets nieuws op de set bezig was. Of hij had een camera op een golfcart gemonteerd of hij was aan het experimenteren met een helikopter of een tank. En wanneer het laatste uur van de filmdag was aangebroken, wij noemden het allemaal ‘Satan’s hour’, probeerde Michael nog zoveel mogelijk shots te krijgen, omdat hij fan is van de zonsondergang en hij in dat uur echt in een soort gestoorde filmgek veranderde en ons helemaal afmatte.

Dus is Michael Bay dan nog wel een leuke man om voor te werken?

Michael is heel anders op de set dan off the set. Hij kon bijvoorbeeld off the set heel goed opschieten met Tyrese. Maar op de set was het water en vuur. Tyrese’s concentratievermogen is heel klein en Michael werd daar helemaal gek van. Hij moest hem constant tot de orde roepen en dat vond Tyrese maar vervelend, want die was liever aan het partyen. Maar de acteur die echt met Michael kon fucken was Shia (LaBoeuf). Michael had weer een van zijn buien en had ons allemaal verboden om zonnebloempitjes op zijn set uit te spugen. Niet dat je dat ziet op een set in de woestijn, maar goed. Shia hoorde dat en het eerste wat hij doet is vier zakken zonnebloempitten door iemand laten halen to piss Michael off. En Michael heeft altijd een speciale koelbox op de set waarin hij zijn boterhammetjes, frisdrank en andere dingen bewaard, waar “Bay Only” op staat; niemand mag iets uit die box pakken, behalve Bay zelf. Shia pakt de vier zakken, opent de Bay Only box en giet alle zonnebloempitten erin. Bay heeft dan nog niks in de gaten en pas 20 minuten later loopt Michael naar zijn cooler toe en ziet dat hij tot aan de rand gevuld is met pitten en schreeuwt: “Shia!”. Iedereen op de set was doodsbang voor Michael Bay, behalve dat jochie. Die probeerde hem alleen maar nog kwader te maken.

Heb jij al getekend voor Transformers 3?

Nog niet. En ik weet ook nog niet of ik dat wel ga doen. Ik bedoel cowboytje spelen is heel erg leuk, maar als ik in deel 3 niet heel veel meer te doen krijg dan in de eerste twee films, weet ik nog niet of ik een derde deel nog wil doen. Ik heb deze film nog niet eens gezien, ik zie ‘m vanavond pas voor de eerste keer in Londen. Ik zit er nog wel in, toch?

Transformers: Revenge of the Fallen draait vanaf 24 juni overal in de bioscopen.

Interview: Transformers acteur Tyrese Gibson

Vorige week waren een tweetal acteurs uit de nieuwe Transformers: Revenge of the Fallen in ons land, om een ochtendje promotie te maken voor hun film. Ik sprak met Tyrese Gibson en Josh Duhamel over hun terugkeer naar het universum waar Autobots en Decepticons tegen elkaar strijden.

Back from L.A.

 

Ik ben net teruggekomen van mijn tripje naar L.A., om daar de cast van de komende tienervampiersfilm Twilight te interviewen. Alles is goed gegaan en ik heb samen met een collega ook nog een paar andere nieuwe films kunnen meepikken. Ik mag nu helaas nog niks over Twilight zeggen, maar de comedy Zack and Miri Make a Porno, met Seth Rogen en de onweerstaanbare Elizabeth Banks, was ontzettend leuk. Vanaf januari draait ie hier.

Voor de fans: Zac Efron over High School Musical 3

Voor de fnas van Zac Efron en de High School Musical-reeks, heb ik een geinig interview met hoofdrolspeler Zac Efron, die praat over zijn eerste HSM bioscoopfilm. Het gerucht gaat trouwens dat Efron weleens het nieuwe maatje van Johnny Depp kan worden in Pirates 4. Het is allebei Disney, dus het zou me niks verbazen. Hoewel ik zelf liever een echte acteur naast Capt. Jack Sparrow zie. Maar goed, HSM 3 draait vanaf begin 11 december in de bioscopen. 

Interview: Seth Rogen uit Knocked Up

Een paar weken was acteur Seth Rogen in onze hoofdstad om zijn film Knocked Up te promoten. Ik had de eer een paar vraagjes aan dit nieuwe komische talent uit Hollywood te stellen. Knocked Up draait sinds gister in de bioscopen en je moet m gaan zien, want het is een ontzettend grappige en mooie film geworden.

Klik verder voor het interview.

Stijve Matt Damon op Bourne-première

Matt Damon heeft donderdag een bezoekje aan ons land gebracht, ter promotie van zijn nieuwe film The Bourne Ultimatum. En net zoals zijn personage Jason Bourne was Damon ietwat fysiek gehavend: de arme acteur had last van een stijve nek. "Ik doe voor de film de ene stunt na de andere en heb niks, maar ik lig een nacht naast mijn 14 maanden oude dochtertje en ik kan niet meer rechtop lopen", aldus de Hollywood acteur.