Categorie: "TV spot"

Michael Jackson repeteert Human Nature in This Is It clip

Er is een exclusieve clip online verschenen met een fragment uit de komende concertfilm Michael Jackson’s This Is It. In de clip zien we hem een van zijn mooiste nummers Human Nature repeteren. Aan het einde zien we ook een stukje van een soort dress rehearsal. Ik hoop dat we in de film veel van dit soort fragmenten te zien krijgen, want dat geeft ons de beste look van de O2 concerten, die hij helaas nooit meer geven kan.

Twee nieuwe Where the Wild Things Are TV Spots

Er zijn twee nieuwe TV spots verschenen voor de prachtig uitziende film Where the Wild Things Are/Max en de Maximonsters. De kritieken van de maandbladen die de film blijkbaar al gezien hebben zijn gelukkig zeer positief. Spike Jonze schijnt echt een prachtige, fantasievolle, eigenzinnige film te hebben gemaakt. Jammer dat we hier in Nederland (België krijgt m net voor de kerst) geduld moeten hebben tot 14 januari.

Exclusief: NL TV Spot Public Enemies

Vandaag heb ik exclusief de eerste Nederlandse TV Spot voor jullie van Public Enemies, de komende gangsterfilm met Johnny Depp en Christian Bale in de hoofdrollen. De film draait vanaf volgende week donderdag in de bioscopen. Aanstaande maandag krijgen een aantal gelukkige Hollywoodbloggers al de kans als een van de eerste in Nederland de film te zien. Deze winnaars krijgen vandaag of van het weekend bericht of ze er maandaag bij zijn.

TV Spot voor H2 (Halloween 2)

De eerste Tv Spot voor het horrorvervolg op Rob Zombie’s Halloween, getiteld H2, staat op het net. ik heb nog steeds zijn remake van de horrorklassieker niet gezien, maar dat ga ik binnenkort inhalen. Iig voordat ik deze sequel zie. Na het zien van de TV spot ziet deel 2 er best aardig uit, alleen weet ik niet of tb verstandig is om killer Michael Myers de hele tijd zonder zijn vertrouwde witte masker rond te laten lopen.

Ook H2 heeft in Nederland nog geen releasedatum.