Must See: Kick-Ass Teaser Trailer

Vandaag worden wij ook allemaal verblijd met de komst van de eerste teaser trailer voor de supergewelddadige comicverfilming Kick-Ass. Vooral het shot van de jongen die in een zelfgemaakt superheldenkostuum bovenop de wolkenkrabber staat en daarna naar beneden springt is adembenemend. Hit-Girl schijnt echt de film te stelen. Een film die niemand volgend jaar mag missen. Maar waarom heeft zich dan nog steeds niet een Nederlandse distributeur gemeld!!

Kick-Ass draait vanaf eind april in Amerika en hopelijk ook rond die tijd bij ons.

Lees ook:Eerste Kick-Ass Comic-Con filmbeelden
Lees ook:Explosieve nieuwe trailer Max Payne
Lees ook:Eerste foto’s supercoole Grindhouse
Lees ook:Tarantino en Rodriguez over Grindhouse
Lees ook:Trailer voor vergeten horrorfilm Carriers

Eén reactie op “Must See: Kick-Ass Teaser Trailer

  1. offshore bank account

    Wij bieden de lessen aan in blokken van 8 lessen. Dit wil niet zeggen dat het na 8 lessen klaar is. Je kunt gewoon doorgaan met de lessen en jezelf steeds verder ontwikkelen op de djembé. Wij bieden je de lessen aan op jouw niveau. Omdat er iedere 8 weken nieuwe leerlingen in de beginnergroep kunnen komen, gaan wij dan ook met de groep steeds een stapje terug, zodat ook deze nieuwkomers zich de basisbeginselen eigen kunnen maken. Zo leer je door veel te herhalen de djembémuziek. Na verloop van tijd kan je in overleg doorstromen naar een hoger lesniveau. De één zal hier snel aan toe zijn, de ander zal zich langere tijd prettig voelen in de beginnergroep. Inmiddels hebben wij een groep waarin leerlingen zitten die al enkele jaren bij ons lessen en nog steeds blijven bijleren. Ook worden regelmatig nieuwe nummers aan ons repertoire toegevoegd zodat ook de leerlingen die al meerdere jaren bij ons lessen steeds nieuwe uitdagingen vinden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.