Eerste foto’s supercoole Grindhouse

O, ik kan echt niet wachten tot april om dit horrortweeluik van twee van de meest inventieve Hollywood regisseurs, Quentin Tarantino en Robert Rodriguez, van de laatste tien jaar te aanschouwen. Wat een briljant idee om deze twee vrienden allebei een film te laten maken en deze samen uit te brengen met fake trailers tussen de films door. Nu zijn de eerste officiële foto's van dit Grindhouse-project uitgekomen. Rodriguez zijn opus heet Planet Terror en is een balls-to-the-wall zombieverhaal. Tarantino stort zich op Death Proof over een maniakale autorijder en castte daarvoor niemand minder dan childhood hero Kurt Russell.

Grindhouse draait vanaf eind april in de bioscopen en lees verder voor de rest van de foto's en de spectaculaire eerste beelden van dit horrormeesterwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

"

Lees ook:Trailer van het jaar: Grindhouse!!!!!
Lees ook:Nog meer Grindhouse-images
Lees ook:Roth en Zombie maken Grindhouse-trailers
Lees ook:Grindhouse facts
Lees ook:Grindhouse gesplitst in België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.