Must See: Rockin’ Clash of the Titans Teaser Trailer

Terwijl de tweede Alice in Wonderland-trailer nog ff op zich laat wachten, kunnen we wel vandaag al genieten van de eerste beelden van de komende actieavonturenfilm Clash of the Titans. Begeleid door een rockin’ soundtrack, zien we Sam Worthington als Perseus die het moet opnemen tegen de Titans: bestaande uit Medusa (de snakes zien er fuckin’ cool uit; nu haar face nog), de vliegende harpies en  natuurlijk de giant fucking scorpioks . Helaas nog geen beelden van The Kraken , maar ze moeten niet meteen alles al verklappen. Ik zag volgens mij wel het vliegende paard Pegasus met Perseus over het strand galloperen (al waren zijn vleugels nog goed verborgen; zie foto onderaan). 

Dit is echt een perfecte teaser voor de film die straks begin april gaat komen. Je krijgt nu niks mee van het verhaal, maar geloof me, Clash heeft genoeg in zich om zowel visueel als inhoudelijk te kunnen schitteren. Want we hebben nog niet eens echt een goede look gekregen van Liam Neeson als Zeus en Ralph Fiennes als bad guy Hades (zie de foto’s hieronder). Clash of the Titans staat hoog op mijn lijstje van must see-films voor 2010. Wat vinden jullie?

Clash of the Titans gaat op 1 april 2010 in de Nederlandse bioscopen in première.

Lees ook:Gemma Arterton in Clash of the Titans
Lees ook:Mythische nieuwe foto’s Clash of the Titans
Lees ook:Buzz: Fiennes en Stone in Clash of the Titans
Lees ook:First Look: Eerste posters Jonah Hex en Clash of the Titans
Lees ook:First Look: Eerste foto’s Clash of the Titans

4 reacties op “Must See: Rockin’ Clash of the Titans Teaser Trailer

 1. Andy

  …. WOW!

    /   Beantwoorden  / 
 2. KJRiddle

  Clash of the Titans wordt echt één van mijn most anticipated films van 2010 (samen met Harry Potter en misschien The Last Airbender)
  Ik vind dat hele 300-achtige heel nice, gewoon keiharde rockmuziek met 1 minuut keiharde aaneensluitende chaotische actie. Vooral het stukje dat die angel van die Skorpiok twee keer de grond in gestoken wordt op de beat van de muziek, vind ik echt nice gedaan.
  Daarnaast als ik zo die Pegasus over het strand zie rennen, en Zeus/Poseidon zie schreeuwen, krijg ik toch wel het gevoel dat het wel echt ergens op gebaseerd is, en dat ze proberen dat Grieks mythologische gevoel mee te geven aan de kijker. Ik ben blij dat ik er qua inhoud wat van kan verwachten, want de combinatie van een goeie inhoud en deze teaser, is top!

    /   Beantwoorden  / 
 3. andy

  het zal nooit in de buurt komen van de originele versie. dure computertekeningen zijn geen garantie voor kwaliteit

    /   Beantwoorden  / 
 4. Reinier

  Ik wilde even vermelden dat de opnames vorig jaar plaatsvonden op het eiland Tenerife. Ik ben daar permanent woonachtig en vind het fantastisch dat nu eens getoond wordt dat de Canarische eilanden behalve volle stranden ook adembenemende landschappen bieden, en nog veel meer natuurlijk..Veel kijkplezier

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.