First Look: Eerste posters Jonah Hex en Clash of the Titans

Comic Con is momenteel de bron van al het Hollywoodnieuws. Warner Bros heeft op de stripbeurs de eerste posters vrijgegeven van hun komende films Jonah Hex en Clash of the Titans. In Jonah Hex speelt Josh Brolin de rol van een westernheld met een behoorlijk litteken op z’n gezicht. In dit horrorwesternrelaas wordt hij bijgestaan door o.a. John Malkovich en Megan Fox, die je ook op de poster ziet.

De poster voor het Griekse mythologische spektakel Clash of the Titans bestaat eigenlijk alleen uit het logo voor de film. Wie weet dat WB nog als verrassing de eerste teaser trailer op Comic Con laat zien.

Clash of the Titans gaat op 1 april in première en Jonah Hex is net in de US van augustus naar juni verschoven, wat meestal betekent dat de studio groot vertrouwen heeft in de film. Bij ons dus waarschijnlijk ook in juni of juli in de bioscopen.

Lees ook:Must See: Rockin’ Clash of the Titans Teaser Trailer
Lees ook:First Look: Behind the Scenes beelden Clash of the Titans
Lees ook:Gemma Arterton in Clash of the Titans
Lees ook:Mythische nieuwe foto’s Clash of the Titans
Lees ook:First Look: Eerste foto’s Clash of the Titans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.