Categorie: "Releasenieuws"

Wolfman huilt later, Vampire’s Assisant bijt eerder

De fans van de langverwachte remake van The Wolfman hebben helaas nog ff geduld nodig, want Universal heeft dinsdag bekendgemaakt dat de film niet begin november, maar pas midden februari uitkomt. Dit is het derde uitstel voor de film, waarin Benicio Del Toro de titelrol speelt, die oorspronkelijk eind vorig jaar, toen april en daarna deze november uit zou komen. Het ligt waarschijnlijk aan het feit dat er recentelijk reshoots hebben plaatsgevonden, waarbij de weerwolf FX zijn verbeterd. Zolang het de film maar ten goede komt, vind ik alles best, maar we moeten wel weer langer wachten.

Cirque du Freak krijgt nieuwe titel en releasedatum

De film Cirque du Freak, gebaseerd op de bestsellers van Darren Shan, heeft een titelverandering ondergaan. De film gaat nu The Vampire’s Assistant heten en zal niet begin januari, maar al op 23 oktober van dit jaar in première gaan (in de USA dan). Of de film nu ok bij ons naar voren wordt geschoven is nog onbekend helaas. Maar de Amerikaanse Freak-fans kunnen dus nu al twee maanden eerder hun Vampire-dorst lessen.

Laatste Potter-film, Sherlock Holmes en Green Lantern krijgen release date

Warner Bros heeft de afgelopen 24 uur in haar glazen bol gekeken en komt vandaag met een paar nieuwe release dates en datumveranderingen voor haar meeste prestigieuze films in de komende 3 jaar. Als eerste is Guy Ritchie’s versie van Sherlock Holmes een maand opgeschoven van eind november (Thanksgiving) naar eerste kerstdag van dit jaar. Ik denk dat de actie/avonturenfilm ook bij ons in de komende kerstvakantie te zien is.

Rampenepos 2012 geen zomer- maar kerstfilm

Sony heeft besloten hun grootse rampenfilm 2012, van de makers van Independence Day en The Day After Tomorrow, weg te halen uit de zomer en nu half november in première te laten gaan. De studio kwam erachter dat ze al behoorlijk wat zomerfilms in de planning hadden (Angels & Demons, The Taking of Pelham 123, The Year One en The Ugly Truth), maar rond de kerst het enkel en alleen moesten doen met de computeranimatiefilm Planet 51 en de nog titelloze romcom met Hugh Grant en Sarah Jessica Parker.