Sneak Peek: Eerste beelden Sherlock Holmes en Public Enemies

Tijdens de end credits van de Oscaruitreiking presenteerden verschillende studio’s hun aankomende films voor dit jaar. Helaas zonder geluid, alleen met een liedje op de achtergrond. In de 2009 preview zaten ook de eerste beelden van Guy Ritchie’s komende film Sherlock Holmes, met Robert Downey jr en Jude Law in de hoofdrollen. En zien we ook de eerste bewegende beelden van Michael Manns gangsterfilm Public Enemies, waarin cop Christian Bale achter gangster Johnny Depp aan zit.

Verder zien we een stukje trailer van de nieuwe comedy Julie & Julia, met Doubt-nonnen Meryl Streep en Amy Adams als kokkinnen en de eerste stretch oefeningen van John Travolta en Robin Williams in de nieuwe comedy Old Dogs. Jammergenoeg niets van Avatar of A Christmas Carol of zoiets, maar dat is waarschijnlijk nog iets te vroeg.

Lees ook:First Look: Streep en Adams koken in Julie & Julia
Lees ook:First Look: Trailer Oscarkanshebber Doubt met Streep en Seymour Hoffman
Lees ook:Prijsvraag: Doubt
Lees ook:Christian Bale zit Depp op de hielen in Public Enemies
Lees ook:Exclusieve clip Johnny Depps Public Enemies

0 reacties op “Sneak Peek: Eerste beelden Sherlock Holmes en Public Enemies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.