The Wolfman uitgesteld, Fast & Furious eerder

Er gingen al geruchten maar nu heeft Universal het bevestigd: The Wolfman, de weerwolfremake met Benicio del Toro en Anthony Hopkins in de hoofdrollen, is van zijn oorspronkelijke releasedatum van 3 april, verplaatst naar 6 november. Dus nog een xtra 7 maanden wachten op DE horrorfilm van 2009. Maar ik hoor nu ook dat de studio de tijd heeft om de cruciale wolfstransformatiescènes te perfectioneren en er zo oldschool mogelijk uit te laten zien (hopelijk)

Door de verschuiving van The Wolfman, schuift The Fast & the Furious 4 (met de terugkeer van Vin Diesel) naar voren van 12 juni naar 3 april. Mischien niet zo’n slechte beslissing, met de overvolle zomer die eraan komt. Verder heeft de studio besloten Ridley Scotts vernieuwende Robin Hood-film Nottingham, met Russell Crowe in zowel de rol van Robin als de sheriff van Nottingham, uit te stellen tot de zomer van 2010, aangezien de camera’s pas in feb/maart beginnen te draaien.

Lees ook:Prijsvraag: The Wolfman
Lees ook:Crowe speelt goede sheriff of Nottingham
Lees ook:Crowe’s Nottingham wordt Scottingham
Lees ook:Wolfman huilt later, Vampire’s Assisant bijt eerder
Lees ook:Eerste foto’s The Wolfman zijn hairy en scary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.