Wolfman huilt later, Vampire’s Assisant bijt eerder

De fans van de langverwachte remake van The Wolfman hebben helaas nog ff geduld nodig, want Universal heeft dinsdag bekendgemaakt dat de film niet begin november, maar pas midden februari uitkomt. Dit is het derde uitstel voor de film, waarin Benicio Del Toro de titelrol speelt, die oorspronkelijk eind vorig jaar, toen april en daarna deze november uit zou komen. Het ligt waarschijnlijk aan het feit dat er recentelijk reshoots hebben plaatsgevonden, waarbij de weerwolf FX zijn verbeterd. Zolang het de film maar ten goede komt, vind ik alles best, maar we moeten wel weer langer wachten.

Het goede nieuws is dat de jeugdhorrorfilm The Vampire’s Assistant nu bij ons The Wolfman‘s datum inneemt. Zeker good news, aangezien deze film (voorheen bekend als Cirque du Freak) zeer hoog op mijn must see-lijstje staat. Verder heeft Universal bekendgemaakt dat de romantische comedy It’s Complicated (met een sterrencast van Alec Baldwin, Steve Martin en Meryl Streep) hier op 7 januari uitkomt.

De Irak-thriller Green Zone, van Bourne-duo Paul Greengrass en Matt Damon) maakt geen kans meer op een Oscar, want de studio laat de film pas in maart (bij ons zelfs juni 2010) op de mensen los. De film Repossession Mambo, een horrorthriller met Jude Law en onze eigen Carice van Houten,  gaat voortaan als Repo Men door het leven en komt ergens in de winter van 2010 uit.

The Vampire’s Assistant beleeft bij ons op 5 november zijn première, It’s Complicated op 7 januari en The Wolfman tenslotte op 18 februari.

Lees ook:Prijsvraag: Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant
Lees ook:Eerste teaser poster The Vampire’s Assistant en trailernieuws
Lees ook:Exclusive: Nieuwe foto’s The Vampire’s Assistant
Lees ook:Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant Trailer
Lees ook:Prijsvraag: It’s Complicated

5 reacties op “Wolfman huilt later, Vampire’s Assisant bijt eerder

 1. j006t

  Edgar!
  Weet je ook wat de release-datum van Lesbian Vampire Killers is??

    /   Beantwoorden  / 
  1. j006t

   Oke thanx!
   Wat vind jij van de film?

     /   Beantwoorden  / 
   1. andy

    van Lesbian Vampire Killers??
    Geen idee moet er nog naartoe maar hij lijkt me vet.

      /   Beantwoorden  / 
 2. Joost

  Lesbian Vampire Killers is gewoon al te downloaden als .mkv (720p).

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.