Categorie: "Posters"

Nieuwe The Wolfman posters

Er zijn twee nieuwe posters op het net verschenen van The Wolfman, de komende horrorfilm met Benicio Del Toro en Anthony Hopkins in de hoofdrollen. Twee zeer sfeervolle posters, met een film noir close-up van de wolfman zelf en een zwartwit plaat van het vrouwelijke slachtoffer Emily Blunt. Een film om 2010 goed mee te beginnen.

The Wolfman gaat op 11 februari in  première.

Eerste foto’s en poster Komt een Vrouw bij de Dokter

Vandaag heb ik voor jullie de eerste foto’s en de final poster voor de komende Nederlandse speelfilm Komt een Vrouw bij de Dokter. De verwachtingen van deze Kluun-verfilming zijn zeer hoog gespannen en dat komt voornamelijk door workaholic Reinout Oerlemans, die met deze film zijn regiedebuut maakt. Heeft hij ‘t geflikt of kan hij zich maar beter weer met zijn Eyeworks werkzaamheden bezighouden. Hij krijgt wel hulp van het beste acteertalent dat ons land momenteel te bieden heeft: carice van Houten en Barry Atsma. De steeds beter wordende Anna Drijver speelt de rol van de vrouw waar Barry mee vreemdgaat, waneer bij zijn eigen vrouw Carice borstkanker wordt geconstateerd.

Eerste poster Michael Jackson film This Is It

De Amerikaanse poster voor de concertfilm Michael Jackson’s This Is It is vandaag online gekomen. Ik weet nog niet of we in Nederland dezelfde poster in de bioscopen opgehangen worden. maar ik denk het haast wel, want hij ziet er goed uit. Ik ben zeker benieuwd naar de film, waarin ook speciale 3-D filmpjes voor Thriller en andere Jackson-hits, die hijzelf nog voor zijn dood speciaal voor zijn This Is It-concerten had opgenomen.

Fanning en Sheen als vampiers in Twilight: New Moon

De eerste foto’s zijn verschenen van Dakota Fanning en Michael Sheen als Volturi vampiers in de tweede Twilight film, New Moon. Ik was geen fan van het eerste deel (understatement of last year), maar met nieuwelingen Fanning en vooral Sheen (hoewel hij al in de Underworld-reeks heeft laten zien dat deze Oscaracteur ook gewoon over the top kan acteren) in de cast, kan New Moon misschien nog wat worden. But I won’t hold my breath.

Eerste teaser poster The Vampire’s Assistant en trailernieuws

De eerste poster voor The Vampire’s Assistant (bij ons komt de film uit onder de titel Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant) is online gekomen. We zien alleen nog de jonge hoofdrolspeler en voor de rest niks. Geen vampier in de buurt. Das wel jammer, maar… het is ook nog maar een teaser poster. De trailer staat eindelijk morgenochtend op het net. Dan kan je ook de vele freaky karakters in actie zien. De eerste foto’s van het circus had ik een paar dagen geleden al op mijn blog gezet en vind je hier.

First Look: Eerste posters Jonah Hex en Clash of the Titans

Comic Con is momenteel de bron van al het Hollywoodnieuws. Warner Bros heeft op de stripbeurs de eerste posters vrijgegeven van hun komende films Jonah Hex en Clash of the Titans. In Jonah Hex speelt Josh Brolin de rol van een westernheld met een behoorlijk litteken op z’n gezicht. In dit horrorwesternrelaas wordt hij bijgestaan door o.a. John Malkovich en Megan Fox, die je ook op de poster ziet.

Nieuwe 2012 poster en foto

Zaterdag is de dag dat de Comic Conners worden blootgesteld aan de eerste beelden (op de trailer na dan natuurlijk) van Roland Emmerich komende de Aarde-vergaat-rampenepos 2012. Alles aan de film draait natuurlijk om de special FX, die er in de trailer iig behoorlijk goed uitzagen. Ben benieuwd wat Emmerich morgen op Comic Con voor zijn fans in gedachte heeft. Iig is de nieuwe poster en foto van John Cusack, die samen met zijn dochtertje midden in het rampgebied staat, online gekomen.

First Look: Vlijmscherpe actie in Ninja Assassin trailer

Comic Con staat garant voor de coolste primeurs. Donderdagavond is de trailer in première gegaan van de nieuwe actiefilm Ninja Assassin, met de Japanse zangsensatie Rain in de hoofdrol. De film is geregisseerd door James McTeigue, de man die ons eerder het briljante V for Vendetta gaf. En zowel die film als Ninja is geproduceerd door de Wachowski broertjes, de breinen achter The Matrix.

First Look: Freddy Krueger in Nightmare on Elm Street

Comic Con heeft ons inmiddels ook onze eerste look gegeven van acteur Jackie Earle Haley (Rorschach in Watchmen) als de nieuwe Freddy Krueger in de komende remake van de horrorklassieker A Nightmare on Elm Street. Hij is alleen nog een beetje in de duisternis gehuld, dus je kan nog niet zijn hele verbrande gezicht zien. Daar wachten ze nog ff op, totdat straks de film en Freddy aan de Comic Con fans is voorgesteld. Nu alvast een voorproefje dus.

First Look: Nieuwste poster en trailer van De Storm

Bij Hollywoodblog behandel ik niet vaak een film van Hollandse bodem. Maar voor het komende 1953- watersnoodsrampspektakel De Storm maak ik graag een uitzondering. Ik heb vandaag voor jullie de nieuwste poster van de film, met Sylvia Hoeks en Barry Atsma in de hoofdrollen en natuurlijk ook de volledige trailer.