Categorie: "Trailers"

Must See: Kick-Ass Teaser Trailer

Vandaag worden wij ook allemaal verblijd met de komst van de eerste teaser trailer voor de supergewelddadige comicverfilming Kick-Ass. Vooral het shot van de jongen die in een zelfgemaakt superheldenkostuum bovenop de wolkenkrabber staat en daarna naar beneden springt is adembenemend. Hit-Girl schijnt echt de film te stelen. Een film die niemand volgend jaar mag missen. Maar waarom heeft zich dan nog steeds niet een Nederlandse distributeur gemeld!!

Kick-Ass draait vanaf eind april in Amerika en hopelijk ook rond die tijd bij ons.

Must See: Rockin’ Clash of the Titans Teaser Trailer

Terwijl de tweede Alice in Wonderland-trailer nog ff op zich laat wachten, kunnen we wel vandaag al genieten van de eerste beelden van de komende actieavonturenfilm Clash of the Titans. Begeleid door een rockin’ soundtrack, zien we Sam Worthington als Perseus die het moet opnemen tegen de Titans: bestaande uit Medusa (de snakes zien er fuckin’ cool uit; nu haar face nog), de vliegende harpies en  natuurlijk de giant fucking scorpioks . Helaas nog geen beelden van The Kraken , maar ze moeten niet meteen alles al verklappen. Ik zag volgens mij wel het vliegende paard Pegasus met Perseus over het strand galloperen (al waren zijn vleugels nog goed verborgen; zie foto onderaan). 

First Look: Angelina Jolie in Salt Trailer

Vandaag is de teaser trailer online gekomen van de komende thriller Salt, met Angelina Jolie in de hoofdrol van een spion die ervan wordt beschuldigd over te zijn gelopen naar de Russen. Deze film was eerst bedoeld voor Tom Cruise, die zich op het laatste moment terugtrok omdat hij het script toch een iets te hoog Mission: Impossible gehalte vond hebben. Het personage werd veranderd in een vrouw en volgend jaar september kunnen we het resultaat zien van deze spannende thriller. Nu alvast dus een voorproefje, die zeker smaakt naar meer.

Salt draait vanaf september in de Nederlandse boiscopen.

Officiële Prince of Persia Trailer

Vanavond is ook de officiële trailer voor het komende Disney avonturenspektakel Prince of Persia: Sands of Time op het net gekomen. Het heeft zeker iets weg van Disney’s populaire Pirates of the Caribbean-reeks gemixed met Aladdin.

Prince of Persia: Sands of Time draait bij ons vanaf begin juli in de bioscopen.

Officiële How to Train Your Dragon Trailer

Vanavond is de eerste officiële trailer online gekomen voor DreamWorks’s komende 3D computeranimatiefilm How to Train Your Dragon. De film is gebaseerd op een aantal jeugdboeken en de regie is in handen van Chris Sanders, de man die ons Lilo & Stitch gaf. En nu dus dit verhaal over een Vikingdorpje dat geterroriseerd wordt door draken. Een jongen besluit het anders aan te pakken en sluit vriendschap met een van de brute beesten. De beelden zien er prachtig uit (gelukkig meer Kung Fu Panda dan Monsters vs Aliens) en ik denk dat Sanders ook een welkome aanwinst voor het verhaal is geweest. Kortom een film om toch naar uit te kijken.

How to Train Your Dragon draait vanaf 31 maart in de bioscopen.

Happy Halloween!

 

Happy Halloween! allemaal. Ik ga vanavond, zoals bij mij al jaren een traditie is, met mijn horrorfriends een Halloween DVD-avondje houden. We kijken Trick ‘r Treat (die eindelijk te zien is) en daarna het gorefest dat The Hills Run Red moet zijn. Kan niet wachten. Om jullie ook een beetje in de Halloween spirit te krijgen, zet ik een paar trailers van aankomende horrortitels op een rijtje. Helaas is de horrorcomedy Zombieland daarbij gesneuveld, gezien het nieuws donderdag dat de film (en de remake van The Stepfather) niet meer in Nederland in de bioscopen uitkomen. Belachelijk! Maar goed.

Nieuwe internationale trailer voor Avatar

Vandaag is de nieuwe internationale trailer online verschenen voor James Camerons komende sci-fi epos Avatar. De trailer, die maar liefst 3,5 minuten duurt, moet meer het verhaal van de kostbaarste science fictionfilm allertijden blootleggen. Want de eerste trailer van augustus zaaide voor het grootste gedeelte alleen maar verwarring; mooie beelden, maar waar slaat het allemaal op. Ik ben zelf nog steeds niet overtuigd of Avatar de baanbrekende film is, die Cameron ons al jaren heeft beloofd. Ik vind t zelf nog steeds Dances with Wolves op een verre planeet. Maar goed. De gehele film duurt overigens 166 minuten!!!!

Avatar draait vanaf 17 december in de nederlandse bioscopen.

Ga vandaag trouwens 2012 kijken, dat andere epos over het vergaan van de wereld. Wat een gezelligheid. En morgen Disney’s A Christmas Carol. Wat een baan!!

Morgan Freeman als Mandela in Invictus Trailer

En de fans van Matt Damon zitten op rozen vandaag, want naast de eerste trailer voor Green Zone, is vandaag ook de eerste trailer voor Clint Eastwoods komende filmdrama Invictus op het net verschenen. In de film speelt Damon de rol van een Zuid Afrikaanse rugbyspeler, die wordt beinvloed door het charisma van Nelson Mandela (gespeeld door Morgan Freeman). De film heeft Oscar written all over it. Wat vinden jullie?

Invictus gaat vanaf 4 februari in de bioscopen draaien.

Bourne in Irak in Green Zone Trailer

Vandaag heb ik de nieuwe trailer voor jullie van de komende Oorlog in Irak-thriller Green Zone, met Matt Damon in de hoofdrol. De film, die onlangs nog werd verplaatst van dit jaar (en dus geen Oscarkansen heeft) naar maart volgend jaar, wordt geregisseerd door de man achter de laatste twee Bourne-films Paul Greengrass. Dat betekent dus veel shaky cam, zoals je al in de trailer kan zien. De film moet erg goed, verrassend en spannend zijn, dus dat belooft wel wat.

Green Zone draait vanaf 14 april in de Nederlandse bioscopen.

Tweede Sherlock Holmes Trailer

Vandaag is er een tweede trailer voor de komende actiefilm Sherlock Holmes online gekomen. We zien meer nieuwe scènes en dialogen, met Robert Downey jr. en Jude Law in de hoofdrollen van Holmes en zijn hulpje Dr. Watson. Alleen blijft  het nog steeds een groot geheim of Brad Pitt nou wel of niet aan het einde van de film zijn intrede doet als Holmes’ aartsvijand Prof. Moriarty.

We moeten nog ff geduld hebben tot 7 januari wanneer Sherlock Holmes bij ons in de bioscopen gaat draaien.