Officiële How to Train Your Dragon Trailer

Vanavond is de eerste officiële trailer online gekomen voor DreamWorks’s komende 3D computeranimatiefilm How to Train Your Dragon. De film is gebaseerd op een aantal jeugdboeken en de regie is in handen van Chris Sanders, de man die ons Lilo & Stitch gaf. En nu dus dit verhaal over een Vikingdorpje dat geterroriseerd wordt door draken. Een jongen besluit het anders aan te pakken en sluit vriendschap met een van de brute beesten. De beelden zien er prachtig uit (gelukkig meer Kung Fu Panda dan Monsters vs Aliens) en ik denk dat Sanders ook een welkome aanwinst voor het verhaal is geweest. Kortom een film om toch naar uit te kijken.

How to Train Your Dragon draait vanaf 31 maart in de bioscopen.

Lees ook:Prijsvraag: Kung Fu Panda
Lees ook:300-ster en McLovin’ doen stemmen voor How to Train Your Dragon
Lees ook:Nog meer Panda-geweld in hele Kung Fu Panda-trailer
Lees ook:Kung Fu Panda 2 in zomer 2011 in de bioscopen
Lees ook:First Look: Hilarische Monsters vs Aliens Trailer

Eén reactie op “Officiële How to Train Your Dragon Trailer

  1. electronic cig

    actually there is. you can buy a wire for it. Its only like 2 bucks. then you can change out your servos without having to worry about which one is reversed.Even my dad knows that and hes been flying for 39 years(1970)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.