Sfeervolle trailer Halloween 3luik Trick ‘r Treat

De eerste beelden van het horrordrieluik Trick ‘r Treat zijn online verschenen. En als ik uitga van de trailer dan staan ons nog lekkere griezelmomenten te wachten deze Halloween. De film bestaat uit 3 afzonderlijke verhalen die op de een of andere manier toch aan elkaar gelinkt worden.

Een paar Amerikaanse horrorsites hebben Trick ‘r Treat inmiddels al gezien en allemaal zijn ze het er over eens dat ’t een van de coolste horrorfilms van ‘t jaar is. Wij moeten nog ff tot begin november wachten, totdat wij ons oordeel kunnen geven. Maar volgens mij wordt de film een echte horrortreat.

Lees ook:Eerste Trick ‘r Treat-foto’s
Lees ook:Trailer voor vergeten horrorfilm Carriers
Lees ook:Vier man gaat Trick ‘r Treating
Lees ook:Eerste foto Trick ‘r Treat
Lees ook:Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant Trailer

0 reacties op “Sfeervolle trailer Halloween 3luik Trick ‘r Treat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.