Categorie: "Prijsvraag"

Prijsvraag: Disney’s A Christmas Carol

Vanaf vandaag heb ik ook een prijsvraag voor jullie rond de komende release van de motion capture animatiefilm Disney’s A Christmas Carol, met Jim Carrey in de rol van de welbekende Kerstmishater Ebeneezer Scrooge. Wat kan je winnen? Ik mag, i.s.m. Walt Disney Studios Motion Pictures Netherlands, 2 prijzenpakketten weggeven bestaande uit: een sleutelhanger, een T-shirt, een kerstsok, een kerstsjaal en 2 vrijkaartjes voor de film. Wat moet je doen om in het bezit te komen van al deze Christmas spulletjes?

Prijsvraag: Couples Retreat

Naast het interview met hoofdrolspelers Vince Vaughn en Malin Akerman heb ik deze week ook een prijsvraag voor jullie rond de nieuwe romantische comedy Couples Retreat. Ik mag, i.s.m. Universal Pictures International, chique Couples Retreat toilettassen weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op die prijs?

Prijsvraag: Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant

Deze week heb ik een prijsvraag rond de release van de nieuwe horror-achtige film  Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant, een film over een jongen die zich opzettelijk laat bijten door een rondreizende vampier. Ik mag, i.s.m. Universal Pictures International, vier coole notitieblokken met tattoo’s weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op die prijs?

Prijsvraag: Imagine That

Deze week heb ik een prijsvraag rond de release van de nieuwe Eddie Murphy-comedy Imagine That, waarin de komiek kennismaakt met de fantasiewereld van zijn dochtertje. Ik geef, i.s.m. Universal Pictures International, twee soundrack cd’s weg van de film, met daarop o.a.  muziek van Colbie Caillat en Susanna Hoffs. Wat moet je doen om kans te maken op zo’n cd?

Prijsvraag: UP

Deze week heb ik weer een nieuwe prijsvraag voor jullie. Hij is voor Disney’s en Pixars nieuwe langverwachte computeranimatiefilm UP, over een krasse knar die smaen met een verstekeling in Zuid Amerika terechtkomt. Wat kan je winnen? Ik mag, i.s.m. Walt Disney Studios Motion Pictures Netherlands, 2 prijzenpakketten weggeven bestaande uit: 2 vrijkaarten voor de film, een UP paraplu en regenjas en een UP survival waterfles. Wat moet je doen?

Prijsvraag: Dance Flick

Deze week heb ik een prijsvraag rond de release van de Wayans-comedy Dance Flick, van de makers van de Scary Movies, waarin ditmaal vele succesvolle Hollywood dansfilms op de hak worden genomen. Je weet dus ongeveer wat je kan verwachten. Ik mag, i.s.m. Universal Pictures International, vijf exclusieve Dance Flick USB-dansmatten weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op deze dance- prijzen?

Noem 3 leden van de komische Wayans familie?

Mail je antwoord en adresgegevens naar [email protected], o.v.v. prijsvraag  Dance Flick en maak kans op zo’n groovy dansmat.

Dance Flick draait sinds donderdag 24 september in de Nederlandse bioscopen en voor meer info surf je naar http://www.universalpictures.nl/danceflick.html

Prijsvraag: De Storm

Deze week heb ik een prijsvraag rond de release van de nieuwe Nederlandse speelfilm De Storm, over de watersnoodramp van 1953. Ik mag, i.s.m. Universal Pictures International, drie watersnoodbestendige prijzenpakketten weggeven, bestaande uit een paraplu, een zadelhoes en een poncho. Wat moet je doen om kans te maken op deze Stormachtige prijzen?

Wat is de naam van de hoofdrolspeelster in De Storm?

Prijsvraag: Funny People

Deze week heb ik een prijsvraag rond de release van Funny People, de nieuwe film van Judd Apatow, die sommigen van jullie misschien al tijdens de test screening hebben gezien. Ik mag, i.s.m. Universal Pictures International, drie zwarte polo’s van de film weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op deze Funny prijzen?

Prijsvraag: Inglourious Basterds

Deze week heb ik een prijsvraag rond de release van Quentin Tarantino’s briljante nieuwe film Inglourious Basterds. Ik mag, i.s.m. Universal Pictures International, drie prijzenpakketten weggeven bestaande uit 2 vrijkaarten voor de film en een badass Basterds T-shirt. Wat moet je doen om kans te maken op deze Basterds prijzen?

Prijsvraag: G.I. Joe: The Rise of Cobra

Deze week heb ik een prijsvraag rond de release van de film G.I. Joe: The Rise of Cobra. Ik mag, i.s.m. Universal Pictures International, drie prijzenpakketten weggeven bestaande uit een G.I. Joe magneet set, een gave USB ventilator en een coole LED lamp. Wat moet je doen om kans te maken op deze G.I. Joe goodies?