Categorie: "Exclusief"

Exclusief: Eerste foto Carice van Houten in Black Death

Hollywoodblog heeft als eerste de exclusieve foto van Carice van Houten als necromancer in de nieuwe Britse thriller Black Death, waarin Sean Bean de hoofdrol speelt. Ook van Tygo Gernandt heb ik een eerste foto (de derde van rechts), over hoe hij er in de film als krijger uitziet. Carice speelt in de film, die zich afspeelt in het door de Pest geplaagde Middeleeuwse Engeland, de rol van Langiva de necromancer, een vrouw die de doden weer tot leven kan wekken.

Exclusive: Nieuwe foto’s The Vampire’s Assistant

Er zijn een paar nieuwe foto’s vrijgegeven van de komende horror/fantasy film The Vampire’s Assistant. We zien voor het eerst de beelden van Willem Dafoe als de directeur van een mysterieuze rondreizende freak show en Patrick Fugit als Evra the Snake Boy, een van de attracties van de kermis. Een zeer intrigerende film, waarvan binnen nu en twee weken eindelijk de trailer kunnen verwachten.

Exclusief: NL TV Spot Public Enemies

Vandaag heb ik exclusief de eerste Nederlandse TV Spot voor jullie van Public Enemies, de komende gangsterfilm met Johnny Depp en Christian Bale in de hoofdrollen. De film draait vanaf volgende week donderdag in de bioscopen. Aanstaande maandag krijgen een aantal gelukkige Hollywoodbloggers al de kans als een van de eerste in Nederland de film te zien. Deze winnaars krijgen vandaag of van het weekend bericht of ze er maandaag bij zijn.

Test Screening: Zie comedy Funny People als eerste!

Distributeur Universal Pictures International organiseert volgende week een zgn. test screening voor de nieuwe comedy Funny People, van de makers van Knocked Up en The 40-Year-Old Virgin. Dit is de derde film van comedy genie Judd Apatow en Adam Sandler, Seth Rogen, Eric Bana en Leslie Mann spelen de hoofdrollen. En Hollywoodblog geeft voor deze speciale voorstelling 5×2 kaartjes weg.

Exclusief: Eerste officiële foto A Christmas Carol

Vanochtend is het altijd zonnige Cannes veranderd in een sneeuwparadijs wanneer Disney de toegestroomde wereldpers voor het eerst kennis laat maken met hun komende motion capture CGI film A Christmas Carol, waarin Jim Carrey de hoofdrol inspreekt van Scrooge en tevens de rollen van alle geesten die de vrek in de kerstnacht bezoekt vertolken. En ter ere van dit heuglijke feit is de eerste officiële foto van de film (klik verder) vrijgegeven.

Exclusief: G.I. Joe: The Rise of Cobra is 107 min.

Ik ben net klaar met mijn interviews voor G.I. Joe: The Rise of Cobra en regisseur Stephen Sommers heeft gezegd dat zijn film rond de 107 min. wordt. Hij is er nu nog druk mee bezig, maar hoopt over ongeveer twee weken hem klaar te hebben. Producent Lorenzo di Bonaventura zei ook nog dat de film voor een PG-13 gaat. Een gewone PG-13, geen duistere, harde PG-13. Nou, dat was het. Mijn hele interview met hoofdrolspelers Channing Tatum en Sienna Miller kan je half augustus in Veronica Magazine lezen.

Exclusief: Streep vervangt Blanchett in Fantastic Mr. Fox

 

 

Ik heb vandaag exclusief nieuws over de nieuwe stopmotion animatiefilm Fantastic Mr. Fox, naar het beroemde boek van Roald Dahl. Cate Blanchett zou in eerste instantie de stem verzorgen van Mrs. Fox, George Clooney is Mr. Fox, maar ik kan nu bevestigen dat zij is vervangen door niemand minder dan Meryl Streep. De film, geregisseerd door Wes Anderson, heeft afgelopen zondag in New York een test screening gehad en daaruit bleek dat Streep mevrouw Vos heeft ingesproken. Iemand die de film gezien heeft beschreef hem overigens als Waterschapsheuvel + Wallace and Gromit + Wes Anderson!!!