Test Screening: Zie comedy Funny People als eerste!

Distributeur Universal Pictures International organiseert volgende week een zgn. test screening voor de nieuwe comedy Funny People, van de makers van Knocked Up en The 40-Year-Old Virgin. Dit is de derde film van comedy genie Judd Apatow en Adam Sandler, Seth Rogen, Eric Bana en Leslie Mann spelen de hoofdrollen. En Hollywoodblog geeft voor deze speciale voorstelling 5×2 kaartjes weg.

De distributeur wil graag van filmfans weten wat ze van Funny People vinden en daarom wordt je gevraagd na het einde van de film een korte vragenlijst in te vullen over wat je van de film vond. De film gaat pas eind juli in Amerika in première, dus jij ziet ‘m twee weken eerder.

Ben je een Apatow-fan en wil je zijn derde meesterwerk volgende week al zien stuur dan een mailtje naar [email protected] o.v.v. Funny People. De screening vindt dinsdagavond 14 juli om 19.00 plaats in Amsterdam. 

Reageer snel wanneer je als een van de eerste Nederlanders de nieuwe comedy Funny People wil zien!

Lees ook:Prijsvraag: Funny People
Lees ook:First Look: Funny People trailer
Lees ook:Funny People lachend #1 film in Amerika
Lees ook:Prijsvraag: Win kaartjes voor vroege Watchmen-screening!!!!!
Lees ook:Nieuwe foto’s Tropic Thunder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.