Exclusief: Eerste officiële foto A Christmas Carol

Vanochtend is het altijd zonnige Cannes veranderd in een sneeuwparadijs wanneer Disney de toegestroomde wereldpers voor het eerst kennis laat maken met hun komende motion capture CGI film A Christmas Carol, waarin Jim Carrey de hoofdrol inspreekt van Scrooge en tevens de rollen van alle geesten die de vrek in de kerstnacht bezoekt vertolken. En ter ere van dit heuglijke feit is de eerste officiële foto van de film (klik verder) vrijgegeven.

We zien het oude verwrongen gezicht van Scrooge die bezocht wordt door zijn oude zakenpartner Marley, gespeeld door Gary Oldman, die Ebeneezer waarschuwt voor zijn hebberige gedrag. Althans je ziet Marley’s geketende hand. Op het eerste gezicht ben ik blij verrast door de foto die wel iets wegheeft van Carrey maar niet teveel, zoals Anthony Hopkins in Beowulf, dat van de hand van dezelfde maker is. (Robert Zemeckis). Maar ik kan natuurlijk pas zeker zijn wanneer ik de eerste beelden heb gezien en die worden ook na de Cannes-presentatie verwacht. Dus hou vandaag Hollywoodblog in de gaten voor meer A Christmas Carol.

A Christmas Carol draait vanaf 12 november in de bioscopen.

Lees ook:Eerste beelden van personages uit Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:Prijsvraag: Disney’s A Christmas Carol
Lees ook:First Look: Eerste fragment A Christmas Carol
Lees ook:First Look: Jim Carrey als Scooge
Lees ook:Gehele A Christmas Carol 3D trailer

0 reacties op “Exclusief: Eerste officiële foto A Christmas Carol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.