Categorie: "Algemeen"

Welke films ga jij kijken in de kerstvakantie?

Kerstmis staat weer voor de deur en dat betekent voor veel mensen dat ze een tripje maken naar de bioscoop. Maar ik ben erg benieuwd naar welke film(s) jij deze kerst gaat kijken? Dus vul de poll in en laat desnoods ff een leuke recatie over welke film jij wil gaan kijken en waarom.

Welke zomerfilm deed jou smelten?

Voordat ik de films bekend maak die in oktober bij ons gaan draaien, wil ik nog ff van jullie weten welke zomerfilm jullie nou het coolst, gaafst of gewoon goed vonden. Ik vond zelf Ratatouille en Transformers de beste films van deze zomer.

 

Een weekje op vakantie

Net zoals Mike Meyers, moet ik helaas verstek laten gaan as dinsdag wanneer Cameron Diaz en Antonio Banderas in Amsterdam zijn om Shrek the Third te promoten. Ik ga nl. een weekje weg. Lekker met mijn vriendin ff geen film, maar alleen genieten van de natuur.

Maar ik zou het natuurlijk wel erg leuk vinden als jullie mij hier zouden kunnen berichten over het hoge bezoek van dinsdag. Dus ga naar Adam en laat weten of jij misschien wel op de foto stond met Cameron of een kus kreeg van Antonio.

I will return next saturday. 

It really is Happening voor Mark Wahlberg

Zoals ik al eerder meldde heeft Mark Wahlberg inderdaad de hoofdrol gekregen in de thriller The Happening van schrijver/regisseur M. Night Shyamalan. Zo zie je maar weer dat de info van broer Wahlberg helemaal lijkt te kloppen. In de film speelt Marky Mark de rol van een natuurkundedocent die samen met zijn gezin moet vluchten voor een natuurlijke crisis.

Vandaag is ook bekendgemaakt dat The Happening, de eerste R-rated film van Shyamalan, wereldwijd op vrijdag 13 juni in de bioscopen in première gaat. Op die vrijdag de 13e zal Moeder Natuur haar wraak nemen en het einde van de wereld is nabij. Het script schijnt fantastisch te zijn, dus dat belooft wat volgend jaar. De Revenge of Shyamalan is coming.

Actie tegen opsplitsing Grindhouse

Na het bekendmaken van het nieuws dat ook in Nederland het tweeluik Grindhouse, van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez, als 2 aparte films wordt uitgebracht, is er direct een fan-actie op touw gezet. Hiermee proberen we de distributeur ervan te overtuigen dat de film gewoon in zijn geheel moet worden vertoond, zoals Tarantino en Rodriguez het bedoeld hebben.

Als je onze actie wil steunen, laat dan hier ff je email adres achter en laat zo weten dat ook jij dit niet pikt.