Een weekje op vakantie

Net zoals Mike Meyers, moet ik helaas verstek laten gaan as dinsdag wanneer Cameron Diaz en Antonio Banderas in Amsterdam zijn om Shrek the Third te promoten. Ik ga nl. een weekje weg. Lekker met mijn vriendin ff geen film, maar alleen genieten van de natuur.

Maar ik zou het natuurlijk wel erg leuk vinden als jullie mij hier zouden kunnen berichten over het hoge bezoek van dinsdag. Dus ga naar Adam en laat weten of jij misschien wel op de foto stond met Cameron of een kus kreeg van Antonio.

I will return next saturday. 

Lees ook:Shrek-acteurs 12 juni in Amsterdam
Lees ook:Welkom op mijn Hollywoodblog
Lees ook:Alle Shrek characters op 4 posters
Lees ook:De eerste beelden van een Duitse Tom Cruise
Lees ook:De laatste trailer voor X-Men Origins: Wolverine

3 reacties op “Een weekje op vakantie

  1. Giuseppina

    Ben jij de Edgar Schaake die ooit in de Rigolettostraat in Den Haag gewoond heeft? Als dat zo is, grappig, jij was dan een wijkgenoot van me en heb je ook bij mijn jongste zus in de klas gezeten. Ik ben zelfs bij jullie thuis geweest.Ik kwam toevallig op deze HollywoodBlog uit omdat ik geïnteresseerd ben in films. En zie ik jouw naam staan, dan gaat er dus wel een belletje rinkelen. Succes met je blog verder!!!

    Groetjes, Giuseppina

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.