Prijsvraag: De Hel van 63

Sorry, voor de weinig posts, maar ik heb het nogal druk gehad met andere dingen, vandaar. En mijn computer was gecrasht en ik zat een week zonder. Maar ik ben terug en met een hele leuke actie rond de release van de Nederlandse film De Hel van 63. Ik geef, i.s.m. Unox, 5 warme Mutsen van 63 weg. Wat moet je doen om kans te maken op zo’n muts om je de komende winterse weken lekkere warme oren te bezorgen?  

Onder welke schuilnaam reed prins Willem Alexander ooit de Elfstedentocht?

Mail je antwoord en adresgegevens zo snel mogelijk naar [email protected], o.v.v. prijsvraag De Muts van 63 en maak kans op een van zo’n exclusieve muts.

De Hel van 63 draait vanaf donderdag 17 december  in  de bioscopen. Voor meer info over de muts surf je naar www.demutsvan63.nl

Lees ook:Prijsvraag: Changeling
Lees ook:Prijsvraag: Oorlogswinter
Lees ook:Prijsvraag: Inglourious Basterds
Lees ook:Prijsvraag: Charlie Wilson’s War
Lees ook:Prijsvraag: Hancock

2 reacties op “Prijsvraag: De Hel van 63

  1. gold account

    Grrr, mijn haar groeit niet! Ongeveer een maand na de chemokuren ben ik mijn wimpers en wenkbrauwen alsnog verloren. En nu, 16 weken na de kuren heb ik gewoon nog geen haar! Ja, wel wat, maar het is absoluut heel erg weinig. Nog geen halve cm. Ook in het ziekenhuis zijn ze elke keer weer verbaasd over hoe weinig haar ik heb. Het duurt me allemaal veel te lang! Ik ga lekker stoer zonder muts naar buiten hoor. En ik zie de mensen kijken, het kan me helemaal niks schelen met het warme weer van de afgelopen dagen .

      /   Beantwoorden  / 
  2. Theodore Y. Kelly

    Zodra het in Nederland enkele dagen vriest, stijgt de elfstedenkoorts. De ijsdikte wordt elke dag gemeten en uitgebreid onder de aandacht gebracht in het nieuws. Iedereen zit met smacht te wachten op een nieuwe tocht der tochten. Zou het dit jaar lukken of moeten we ons tevreden stellen met de film De hel van ’63 ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.