It really is Happening voor Mark Wahlberg

Zoals ik al eerder meldde heeft Mark Wahlberg inderdaad de hoofdrol gekregen in de thriller The Happening van schrijver/regisseur M. Night Shyamalan. Zo zie je maar weer dat de info van broer Wahlberg helemaal lijkt te kloppen. In de film speelt Marky Mark de rol van een natuurkundedocent die samen met zijn gezin moet vluchten voor een natuurlijke crisis.

Vandaag is ook bekendgemaakt dat The Happening, de eerste R-rated film van Shyamalan, wereldwijd op vrijdag 13 juni in de bioscopen in première gaat. Op die vrijdag de 13e zal Moeder Natuur haar wraak nemen en het einde van de wereld is nabij. Het script schijnt fantastisch te zijn, dus dat belooft wat volgend jaar. De Revenge of Shyamalan is coming.

Lees ook:What’s Happening met Mark Wahlberg?
Lees ook:Leguizamo en Breslin weten what is Happening
Lees ook:What is Happening?
Lees ook:Tweede Happening trailer verklapt iets meer
Lees ook:Marky Mark wordt Maxy Max Payne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.