Welke zomerfilm deed jou smelten?

Voordat ik de films bekend maak die in oktober bij ons gaan draaien, wil ik nog ff van jullie weten welke zomerfilm jullie nou het coolst, gaafst of gewoon goed vonden. Ik vond zelf Ratatouille en Transformers de beste films van deze zomer.

 

Lees ook:Nieuwe Disney foto’s van oa Wall • E, Prince of Persia en Ratatouille
Lees ook:Prijsvraag: Transformers: Revenge of the Fallen
Lees ook:And the Oscar goes to……
Lees ook:Spielberg Transforms R in een PG-13
Lees ook:Gehele line-up American Movie Day bekend

Eén reactie op “Welke zomerfilm deed jou smelten?

  1. esteban

    Zelf heb ik gestemd voor pure kwaliteit. ‘Ratatouille’ klopt op élk vlak als een bus en zal vermoedelijk terecht in eindejaarslijstjes verschijnen. Verder heb ik genoten van ‘The Simpsons Movie’ en way over the top ‘Die Hard 4′. Ook ‘SpiderMan³’ kon me ondanks enkele flaws overtuigen en ‘Ocean’s 13′ was buiten een light-versie van de eerste film gewoon zeer vermakelijk.

    Minder wild ben ik van ‘Transformers’ (dubbeltje op zijn kant) en ‘Pirates of the Carribean’. (hoewel een tikkeltje beter dan het verschrikkelijk slecht geschreven 2de deel) Shrek the Third heb ik vermeden.

    Deze zomer ook énorm genoten van ‘Zodiac’, met bewondering naar Shia Lebouff gekeken in ‘A Guide to Recognizing your Saints’ en charmant bevonden; ‘De laatste Zomer’ van eigen bodem.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.