Tweede Sherlock Holmes Trailer

Vandaag is er een tweede trailer voor de komende actiefilm Sherlock Holmes online gekomen. We zien meer nieuwe scènes en dialogen, met Robert Downey jr. en Jude Law in de hoofdrollen van Holmes en zijn hulpje Dr. Watson. Alleen blijft  het nog steeds een groot geheim of Brad Pitt nou wel of niet aan het einde van de film zijn intrede doet als Holmes’ aartsvijand Prof. Moriarty.

We moeten nog ff geduld hebben tot 7 januari wanneer Sherlock Holmes bij ons in de bioscopen gaat draaien.

<object width=”520″ height=”352″><param name=”movie” value=”http://www.traileraddict.com/emd/15178″></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><param name=”wmode” value=”transparent”></param><param name=”allowfullscreen” value=”true”></param><embed src=”http://www.traileraddict.com/emd/15178” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” wmode=”transparent” allowfullscreen=”true” width=”520″ height=”352″></embed></object>

Lees ook:Brad Pitt in Sherlock Holmes vervolg?
Lees ook:Jude Law als Dr. Watson in Guy Ritchie’s Sherlock Holmes
Lees ook:Downey jr en Ritchie geven Sherlock Holmes persconferentie
Lees ook:Nieuwe foto’s van Sherlock Holmes en trailer nieuws
Lees ook:Strong belangrijkste villain in Sherlock Holmes/Crowe alleen cameo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.