First Look: Nieuwste poster en trailer van De Storm

Bij Hollywoodblog behandel ik niet vaak een film van Hollandse bodem. Maar voor het komende 1953- watersnoodsrampspektakel De Storm maak ik graag een uitzondering. Ik heb vandaag voor jullie de nieuwste poster van de film, met Sylvia Hoeks en Barry Atsma in de hoofdrollen en natuurlijk ook de volledige trailer.En je zou zeggen dat de film niet al niet meer fout kan gaan, omdat de Zeeuwse band Bløf (hoe toepasselijk) de titelsong heeft geschreven. Dat deden ze al één keer eerder en dat is een van de best bezochte Nederlandse films ooit geworden. Maar ik heb vooral vertrouwen in de regie door Ben Sombogaart, die ons eerder al verblijdde met Bride Flight en De Tweeling. Een nieuwe NL hitfilm is in de maak.

De Storm draait vanaf 17 september in 100 Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Prijsvraag: De Storm
Lees ook:De Storm blaast Basterds en Alles is Liefde omver
Lees ook:Oscarwinnaar Slumdog Millionaire nieuwe #1 in Nederland
Lees ook:First Look: Teaser trailer De Storm
Lees ook:Christina Ricci vriendinnetje van Speed Racer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.