First Look: Himalaya’s overspoeld in 2012 Teaser Trailer

 

De eerste teaser trailer voor Roland Emmerichs (ID4 en The Day After Tomorrow) nieuwe film 2012 ziet er weer uit als een echte Emmerich: groot, groter, grootst. Ik bedoel als je het beeld van overstroomde Himalaya's laat zien, dan ben je weer heel wat van plan. Alleen deze keer hopelijk wel meer als voornoemde films en niet als zijn debacle 10.000 B.C. van dit jaar.

Maar ik geef je op n briefje dat 2012 nog spectaculairder wordt dan ID4 en Tomorrow bij elkaar. Niet dat het intelligenter wordt, maar waarschijnlijk wel spectaculairder. De film, over de datum van het einde der tijden, is een kruising tussen ID4Tomorrow en Stargate, want er wordt ook door de tijd gereisd. 2012 beleeft op 9 juli in Nederland zijn première.

                         First Look: 2012 Teaser Trailer

Lees ook:Laatste 10.000 B.C.-trailer
Lees ook:Pixar presenteert Up-teaser trailer
Lees ook:De Aarde staat even stil door Keanu Reeves
Lees ook:Zie de jonge Hannibal Lecter in actie
Lees ook:Officiële HD Transformers 2 Teaser Trailer!!!!!!!

0 reacties op “First Look: Himalaya’s overspoeld in 2012 Teaser Trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.