Mythische nieuwe foto’s Clash of the Titans

Empire magazine pakt in november uit met een cover en een groot artikel over Clash of the Titans, de film over de strijd tussen Griekse krijgers en de Goden. Sam Worthington, die je deze zomer al zag in Terminator Salvation en eind dit jaar in Avatar, speelt in de remake de rol van de halfgod Perseus (een van de vele zonen van Zeus (Liam Neeson)), die de strijd aangaat tegen Hades (Ralph Fiennes) en op zijn tocht o.a. Medusa, de Kraken en de Scorpioks tegenkomt. Maar ook het vliegende paard Pegasus, dat hem helpt om zijn missie te volbrengen.

Ik heb, courtesy van Gemma-Arterton.net, de foto’s van het Empire Clash-artikel voor jullie. En als bonus ook nog de eerste foto van de bende mannen en 1 vrouw die samen met Perseus de god van de onderwereld Hades moeten verslaan. Gemma Arterton speelt de rol van prinses Io, Bond-villain Mads Mikkelsen speelt Draco en Perseus krijgt ook hulp van nieuweling Sheik Suleiman (Ian Whyte), de 2 m. 10 lange leider van de Djinn die nu al de Chewbacca van de film wordt genoemd.

Helaas heeft mijn favoriete karakter uit het origineel, de mechanische uil Bubo, het veld moeten ruimen in de remake. Of misschien toch niet helemaal…., aldus Empire. Yes!!! Met het uitkomen van deze foto’s kan de eerste trailer niet ver weg zijn. Misschien al wel voor Where the Wild Things Are (over 2 weken) of iig voor 2012 (half november). Er zijn veel films waar ik me volgend jaar heel erg op verheug en Clash of the Titans staat eigenlijk helemaal bovenaan.

Clash of the Titans gaat vanaf 1 april 2010 in de bioscopen draaien.

 

Lees ook:Must See: Rockin’ Clash of the Titans Teaser Trailer
Lees ook:Buzz: Fiennes en Stone in Clash of the Titans
Lees ook:Gemma Arterton in Clash of the Titans
Lees ook:First Look: Eerste foto’s Clash of the Titans
Lees ook:First Look: Eerste posters Jonah Hex en Clash of the Titans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.