Tarantino en Rodriguez over Grindhouse

Ik ben zo jaloers op Quentin Tarantino. Moet je nou kijken. Geven hij en bevriende regisseur Robert Rodriguez een interview over hun fantastische nieuwe film Grindhouse. En waar zitten de mannen? In Tarantino's eigen persoonlijke huisbioscoop. Nou, daar word ik dus immens jaloers van. Maar natuurlijk wel ontzettend leuk om dat ff gezien te hebben.

De heren bespreken de redenen waarom ze allebei een B-film hebben gemaakt en waarom ze die ook samen tegelijk als 1 film uitbrengen. Tevens krijg je ook de eerste beelden te zien van Tarantino's Death Proof, met Kurt Russell als een maniakale stuntrijder. Een Nederlandse releasedatum is nog steeds niet bekend. Die wordt naar alle waarschijnlijkheid eind feb bekendgemaakt. Tot dan kan je genieten van de twee coolste mannen in Hollywood.

Lees ook:Eerste foto’s supercoole Grindhouse
Lees ook:Grindhouse neptrailer Thanksgiving online
Lees ook:Making of Grindhouse-clips
Lees ook:Grindhouse facts
Lees ook:Take a trip to the Grindhouse

3 reacties op “Tarantino en Rodriguez over Grindhouse

 1. Maarten

  Ik las vanochtend dat A-film er over denkt om de film in tweeën te knippen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Edgar Admin

  Ja idd Maarten dat las ik ook. Maar A-Film is er nog niet helemaal over uit. Na het festival van Berlijn (vanaf 19 feb) gaan ze vergaderen over de releasedatum van Grindhouse en of ze m als 2 films uitbrengen of apart. In Duitsland is al bekend geworden dat ie daar apart wordt uitgebracht; Planet Terror in mei en Death Proof in augustus. Dat moeten we hier zeker niet hebben.

  Maar nog ff geduld dus. Zodra ze eruit zijn zet ik het op mn blog.

    /   Beantwoorden  / 
 3. De Bee

  Grindhouse verschijnt op 6 april 2007 in de Amerikaanse bioscopen. The Weinstein Company heeft laten weten dat buiten de Verenigde Staten Grindhouse als twee losse films zal worden verkocht aan distributeurs. Dit heeft de studio besloten omdat het fenomeen Grind House cinema / een double feature volgens hun iets typisch Amerikaans is.

  Glen Basner, verantwoordelijk voor de internationale releases van The Weinstein Company, heeft tijdens het filmfestival in Berlijn gesproken over de internationale release van Grindhouse. De film zal in de landen waar geen Engels wordt gesproken niet als double feature worden uitgebracht, maar als twee aparte films: Grindhouse: Planet Terror en Grindhouse: Death Proof.

  Op donderdag 1 maart heeft A-Film, de distributeur in Nederland en België, bekend gemaakt dat Grindhouse als twee aparte zal worden uitgebracht. Er bestaat een mogelijkheid dat er extra materiaal aan de films zal worden toegevoegd. Wat er met de faux trailers gaat gebeuren is nog niet duidelijk

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.