Trailer voor vergeten horrorfilm Carriers

Wat hebben de films Trick ‘r Treat, Case 39, The Uninvited en Carriers gemeen? Het zijn allemaal horrorfilms waarvan de studio’s nog steeds niet weten wat ze er precies mee moeten en daarom nog steeds op de plank blijven liggen. Op de A Tale of Two Sisters-remake The Uninvited na dan, want die ziet na 2 jaar dan eindelijk het licht. Vanaf as vrijdag in de USA en in mei ook bij ons. Vandaag heb ik de eerste tariler voor jullie van een van die films Carriers, een film die ook al in 2007 gemaakt is.

En na het zien van de beelden snap ik echt niet waarom deze film nog steeds niet is uitgebracht, want Carriers ziet eruit als een coole, enge en spannende virusfilm. Dus Paramount, breng die film nou gewoon uit. Ik den dat ze tot mei wachten, om te profiteren van het feit dat acteur Chris Pine vanaf die tijd in Star Trek te zien is. Gewoon op DVD knallen desnoods; alleen dan wel de originele R-rated cut en niet de geknipte bloedeloze PG-13 versie.

Lees ook:Will Smith is Alleen op de Wereld
Lees ook:Aliens vechten opnieuw tegen Predators
Lees ook:First Look: Trailer The Uninvited
Lees ook:First Look: The Stepfather trailer
Lees ook:The Incredible Hulk trailer is coming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.